Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nagrywanie stosunku

Polecane posty

Gość gość

chciałabym przeżyć pierwszy raz z moim chłopakiem ale boję się że on to nagra jak chłopaki u mnie w klasie on twierdzi że cholernie mnie kocha i nigdy nie zrobiłby nic przez co bym cierpiała i czuła się niekomfortowo kocham go i nigdy nie dał mi powodu przez który miałabym mu nie ufać (ja raczej mam ogólny brak zaufania do wszystkich facetów ) ja mam 18 lat on 24 jesteśmy razem od roku jak myślicie zaufać mu?

Gość gość
Ja nagrywam ale tylko od tyłu , że twarzy nie widać .

Gość gość
sex to nie miłosc prawdziwa miłosc dopiero jest po slubie i w tedy mozna byc pewnym bo chłopy potrafi wmuwic kobiecie ze kochają licz sie czynny a nie slowa i jak wytrzyma bez sexu do slubu to znaczy ze kocha

Gość gość
bzdury z tym ślubem ale wiem ,że to prowo .

Gość gość
bez ślubu to cię nie szanuje, ma codziennie inną, korzysta z KAŻDEJ okazji tak - może filmik nawet nagrać jak cię od tyłu posiada Musisz się ciągle kontrolować, nie możesz zaufać i bez ślubu to nie jest przyjemne, bo nie możesz się odprężyć!!! Zarazi cię, zakazi, na utratę szacunku narazi, na ciążę i zwieje Nie wchodź w takie relacje! tylko po ślubie seks. Z szacunku do siebie i żeby było miło, bo TO jest CELem a nie gimnastyka buzi języka i zarażenie się na zawsze.

Gość gość
Ja nagrywam swoją podczas sexu, jak mi robi loda albo jak ja posuwam na pieska. Lubię czasami sobie później to pooglądać

Gość gość
ja też tak robię