Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o radę, co myślicie o facecie

Polecane posty

Gość gość

który pisze ze mną ponad rok a nie spieszył się żeby się ze mną spotkać? gdy go naciskałam to powiedział ze mu zależy na mnie, potem ze bał się ze mną spotkać dlatego ze bał się ze mnie straci :o Mówi ze nie utrzymuje z nikim żadnych znajomości. Powiedziałam mu ze się nie spotkam z kimś kto nie chciał mnie poznać a on dalej pisze nie wiem może mu pasuje taka relacja oparta tylko na rozmowach. Myślicie że ma kogoś? jeszcze zaznaczę ze ma czas na pisanie ze mną codziennie i pół dnia

Gość gość
Dzikus taki jak ja , ale ja bym już dawno się spotkał he .

Gość gość
Albo dzikus albo żonaty. Innej opcji nie ma.

Gość gość
Przez rok? To nie dzikus. Dzikus to po najwyzej paru miesiacach przelamal by sie I poprosil o spotkanie. Cos z nim jest nie tak. Jakies problemy psychiczne? Zacznij pisac z kim innym bo z tego to maga byc tylko klopoty

Gość gość
Dlaczego uważasz że kłopoty?

Gość gość
normalny to by się spotkał żeby nie stracić kobiety .

Gość gość
Nie tylko zeby nie stracic, ale naprawde zaczac miec. Jak mowilam, cos jest z nim mocno nie tak. Choroba psychiczna, albo powazne choroby. Widzialas jego zdjecia?

Gość gość
właśnie nie, nie zapytałam na początku bo nie myślałam że go tak polubie a potem było mi głupio zapytać

Gość gość
Czyli moze jednak nie choroba psychiczna:). Pewnie jest niski i pryszczaty. Jesli ciagle wydaje ci sie ze go lubisz, wyslij mu swoje zdjecie i powiedz ze chcesz zobatrzyc jego.. I dlaczego ma ci byc glupio? Piszecie ze soba rok, i mowicie sobie ze wam na sobie zalezy.

Gość gość
Też piszę z kimś rok, nie wiem kim jest i mi na nim nie zależy. Jest to jest, nie ma to nie ma. Chcę faceta z krwi i kości a nie internetowego bota.

Gość gość
On moje zdjęcie widział, polubiłam go za charakter. Moze to głupie ale boję się poprosić o jego zdjęcie bo serio tez zaczęłam się zastanawiać a co jeśli nawet by mi nie spodobał? czasem mi wysyłał różne zdjęcia na których było widać w tle kawałek ręki lub nogi. Dzwonił tez do mnie i podoba mi się jego głos. Powiedział że boi się ze gdy się spotkamy to mi sie nie spodoba i uciekne itd. Tylko szkoda że ma to gdzieś najwidoczniej ze mogę kogoś poznać realnego

Gość gość
Ten mój znajomy z neta też charakter ma świetny, ale ostatnio sobie ze mną pogrywa i nie podoba mi się to i dlatego te relacje definitywnie kończę.

Gość gość
Moim zdaniem on wstydzi się swojego wyglądu.

Gość gość
Z tego co zdążyłam zobaczyć (kawałek jego sylwetki) to wysoki normalny facet jedynie twarzy to nie wiem

Gość gość
Mowilam - pryszczaty. Musisz ty tu miec jaja zamiast zakochiwac sie w facecie ktory nie istnieje. Zanim sie spotkacie , popros o jego zdjecie. Jak lubisz jego charakter to rowniez zaznacz ze wyglad dla ciebie nie ma znaczenia (chociaz oczywiscie ma..). Z tego co piszesz to definitywnie jest zakompleksiony

Gość gość
Jest szpetny i wie, że Ci się nie spodoba.

Gość gość
Albo piszesz ze starym dziadem a.kawałek sylwetki wysłał kogoś innego

Gość gość
widać ze jest młody, ale już kończę z nim pisanie bo i tak się nie stara i widocznie lubi tylko pogadać sobie na gg

Gość gość
skoro nie chce sie spotkac to wiadomo, ze ma ryj jak dzik z lasu i wie ze jak sie z toba spotka to urwiesz kontakt, wiec przyjal taktyke bajkopisarza kazda paskuda tak robi