Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam, które urodziły łyse dzieci...

Polecane posty

Gość gość

Kiedy zaczęły im rosnąć włoski, w którym miesiącu życia? I jak zaczynają rosnąć to jednocześnie na całej główce czy w jakiej kolejności, że najpierw czubek?

Gość gość
Mam syna jak sie urodzil byl lysy do roczku mial pare jasnych wlosow a teraz 4 latka super blond włosy

Gość gość
U nas podobnie. Do roku to był bardziej meszek niż włosy. Teraz młody ma 19 miesięcy i zaczyna mieć fajne włoski, najbardziej bujne na czubku.

Gość gość
Po pół roku pojawił się meszek, potem coraz bardziej rosły. Obecnie ma ponad rok i całą główkę włosów, rosły w miare równomiernie, choć martwiły mnie zakola. Teraz jednak widzę, że i tam wyrastają włosy już.

Gość gość
U nas najpierw pojawily sie wlosy na czubku , boki króciutkie a urosla taka grzywka na środku:)

Gość gość
U nas rok i blond irokez na ten moment

Gość gość
U nas po roku, najdluzsze ma z tyłu, trochę krotsze na czubku i po bokach bardzo krótkie, jak irokez

Gość gość
Moja córka urodziła się z meszkiem, który potem starł się i była częściowo łysa do ponad roczku. Potem zaczęły jej rosnąć normalne włoski, ale bardzo powoli. Teraz ma 3 lata i włosy długości 4 cm... już się nie mogę doczekać pierwszego kucyka!! ☺☺☺

Gość gość
3lata i dopiero 4cm włosów?? Żart......

Gość gość
Moja co roku byla łysa i nie miała ani jednego wloska . Chyba jak miała 1,5 to jakieś tam włoski byly . Jako 3 latka miala mala kitke :)

Gość gość
18:18 - tak, niesamowity żart, kolejna frustratka. Tak sobie autorka wpisu zazartowala o tych 4cm,bo lubi. Weź się ogarnij, jednym szybciej rosną włosy innym wolniej, kogo tu winić!? Ja do 5 roku życia miałam że 4 cm i żadnej kitki nie było, teraz mam długie włosy. Masakra, skąd w Was tyle debilizmu? Od razu smutny komentarz, że to ŻART?? Co chciałaś tym osiągnąć? Zmartwic matkę? Czy naprawdę jesteś tak tepa, że sądzisz, że ktoś naprawdę napisał to w formie żartu? ://

Gość gość
Moja starsza córka, do 2 roku życia prawie 0 włosów, potem zaczęły powoli rosnąć, ale tak do 3 urodzin i tak ja mylili z chłopakiem. Ale jakoś to się później rozkrecilo, teraz ma 9 lat i mocne, gęste włosy do połowy pleców.

Gość gość
Mojej również dopiero około dwóch lat zaczęły rosnąć wlosy. Teraz ma trochę ponad trzy i nosi kicek.