Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 178 wzrostu, czy lekarz przepisze mi hormon wzrostu?

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata i jedynie 178, większość moich kolegów ma wzrost w granicy 190 lub więcej, mam ogromny kompleks z tego powodu. Zauważyłem, że kobiety nie traktują mnie poważnie, mimo, że uważam, że jestem całkiem do rzeczy wizualnie. Chcę iść do lekarza z powodu mojego wzrostu myślicie, że lekarz weźmie mój przypadek na poważnie pod uwagę?

Gość gość
wyśmieje cię chłopie , zresztą hormon już nie pomoże w tym wieku . mam 181 cm i jakoś żyję , na szczęście nie chcę baby to nie myślę za dużo o tym wzroście .

Gość gość
Ja mam 185 i też chciałbym trochę urosnąć jeszcze, bo to kiepsko wygląda. Chciałbym tak 193.

Gość gość
Debile

Gość gość
Wydaje mi się , że na wsi kobitki nie mają problemu ze wzrostem u faceta . Nawet te 180cm prawie mają równych sobie i nie wydziwiają , że szpilki nie włoży czy inne pierdoły .

Gość gość
Autorze, za chwilę założysz temat o tym, że wszyscy twoi kumple mają 2 metry wzrostu. Odbiło ci czy co?

Gość gość jarekkkkk
Możesz kupić przecież bez recepty ale musisz mieć dojścia. Nie chodzi mi o te preparaty które są na czarnym rynku bo tam nie wiadomo na co trafisz. Kulturyści, zawodnicy mma, strongmeni i inni sportowcy mają swoich zaufanych chemików którzy im "gotują" czysty towar w swoich laboratoriach.

Gość gość jarekkkkk
I chyba o 190cm możesz zapomnieć. Gdybyś zaczął brać w wieku dorastania to może...

Gość gość
Nie, ale skierowanie na kurację na depresję masz szansę dostać.

Gość gość jarekkkkk
Poza tym nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ile taka kuracja kosztuje.. To kilka, kilkanaście tysięcy miesięcznie.

Gość gość
przez hormon wzrostu nie urosniesz w gore. To bardziej dla kulturystow by powiekszyc miesnie i wzmocnic kosci. Nie ma zadnego lekarstwa by urosnac w gore. Sa tylko operacje ale po nich to blizny zotaja na nogach i to naprawde desperacka metoda. Wiec musisz sie pogodzic z tym ile masz wzrostu poza tym 178 to raczej normalnie. I tak zawsze beda wieksi i wyzsi taka kolej rzeczy.

Gość gość
Ja mam 178 cm a chcialbym miec tak 205 bo jestem karlowaty:D

Gość gość jarekkkkk
Zrób zdjecie rtg nadgarstka by sprawdzić czy nie masz pozamykanych nasad kości. Mało prawdopodobne by w tym wieku jeszcze urosnąć. I NIE SŁUCHAJ gUpot ;-)