Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu testy negatywne

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Otoz 3 Mc temu zerwałam z chłopakiem od tego czasu miałam wiele stresu i dużo imprezowalam piłam alkoholi itp. Po zerwaniu dostałam normalnie miesiączkę w terminie. 14 lipca uprawiam sex zabezpieczony po którym również dostałam miesiączkę w terminie. Jednak w 11 dc dostałam silne krwawienie które trwało 5 dni. W 5 dzień tego krwawienia uprawiam również sex zabezpieczony. Po tym byłam. Na 2 weselach no i wiadomo piłam alkohol ogólnie w tym miesiącu dużo imprezowalam I piłam. No i dzisiaj mamy 36dc I okresu brak... Robiłam 3 testy w 27 29 I 35 dc wszystkie negatywne jednak wiem że często zdarza się że wychodzą negatywne i tak jest ciaza...wizyte u ginekologa mam dopiero za 3 dni a że stresu nie mogę przestać o tym myśleć... Boję się że jednak ciąża... Od dnia stosunku do testu było 30 dni więc chyba powinien już wyjść... Jeżeli jest tu ktoś z taką wiedzą i mógłby odpowiedzieć czy jednak mam powód dużo y do zmartwień czy to moje urojenia... Martwi mnie też to. Krwawienie po 11 dniach już. Dodam że nawet nie mam za dych objawów zbliżającego się okresu...

Gość gość
Jeśli jesteś w ciąży to dziecko po tak licznych imprezach zakrapianych alkoholem może urodzić się chore. Swoją drogą to nieźle się zabawiałaś po zerwaniu z chłopakiem

Gość gość
Chuj cię obchodzi jak się zabawialam

Gość gość
To nie ja pisałam wyżej. A po 2 zabawialalam się z tym chłopakiem właśnie z którym zerwałam :D dziś 37dc i nadal test negatywny I brak okresu

Gość gość
Pójdziesz do lekarza to dowiesz się wszystkiego , na odległość nie ma możliwości postawienia jakiejkolwiek diagnozy więc nie uspokoją Ci żadne pomyślne wpisy . Chyba nie chcesz sama siebie oszukiwać . Czy jest ciąża , czy jej nie ma to i tk powinnaś skonsultować to krwawienie . Przyczyn może być wiele np mięśniaki , poronienie itd..