Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę odejść partnera z dzieckiem , jak sobie poradzić.

Polecane posty

Gość gość

Nie mam kasy , mieszkania i 3 latke. Bez przerwy się kłócimy, jak jest dobrze to kilka dni . Ogólnie to zimny typ , bez uczuć. Nie uprawiamy seksu a jak już to góra 3 minuty , może raz w miesiącu. Nie chcę tak dłużej bo strasznie się mecze . Jestem nieszczęśliwa i płacze , do tego przez to wszystko stałam się klebkiem nerwów i ostatnio odreagowuje na dziecku złość a tego nie chce . Próbowałam wszystkiego ale on tylko obiecuje i nic się nie dzieje . Raz w mies jak mu się zachce kochać to jest normalny a potem kochać mu się nie chce przez kolejny miesiąc. Co mam zrobić, jak odejść. Z pracą też jest ciężko a nie mam mamy czy jakiejkolwiek godziny żeby w razie w miał kto zostałzostac z córką . Boję się , że sobie nie poradzę.

Gość gość
to na choooi robilas bachora!

Gość gość
To nie bachor tylko dziecko!

Gość gość
Alimenty 500 plus .szykac roboty jedyne wtjscie

Gość gość
Wynajem 1000 + opłaty i przedszkole. Musiałabym mieć minimum 2,5 tys .

Gość gość
Dziecko chodzi do przedszkola? Od tego zacznij. Jesli nie zapisz ja rozeznaj temat i szukaj pracy na jedna zmiane. Jezeli nie masz rodziny ktora Ci pomoze musisz zaczac zarabiac jakies pieniadze. Mieszkanie juz masz wiec jie czeka Cie zadna wyprowadzka tylko utrzymanie tego. Alimenty dostajesz? Zrob to i zakoncz zwiazek. Nie marnuj sobie i dziecku zycia

Gość gość
To szukaj pracy. Z nieba kasa nie spadnie niestety. Mieszkasz w malym/duzym miescie?

Gość gość
Mieszkam w Warzawie ale nie wyobrażam sobie pracować mając dziecko.

Gość gość
To chyba prowo, bo jak można myśleć,że nie będzie się pracować mając dziecko , na dodatek w wieku przedszkolnym już.

Gość gość
Haha ja mam dwójkę 4 i 7 jedno chodzi do przedszkola drugie do szkoły, normalnie pracuje 8 godzin i jesteśmy sami Ogarnij się

Gość gość
dziś - ale ty chyba nie jestes w sytuacji, ze nie masz ani jednej osoby do popilnowania dziecka? Bo jak ona ma taka sytuacje, to chyba tylko praca jak nauczycielka w szkole wchodzi w grę?

Gość gość
Kazda z nas by miala bez pracy podobnie.Niestety do pracy

Gość gość
To dziecko ojca nie ma, że jedynie matka musi się nim zajmować? Koniec związku to nie jest koniec rodzicielstwa.

Gość gość
i ona ma liczyc, ze ojciec moze sie zajmie dzieckiem? chyba na to liczyc nie ma co. Mój ex odiwedza syna dwa razy w roku, a jak bedzie miała pecha to wyjedzie za granice i nawet nie dostanie alimentów

Gość gość
Nie rozumiem Twojej postawy autorko. Skorodo pracy nie pijdziesz to niestety nie pozostaje Ci nic innego jak zycie z obecnym facetem i siedzenie cicho. To jest Twoj wybor.

Gość gość
provo?

Gość gość
To ja autorka . Z tą Warszawą to podszyw . Mieszkam w średniej wielkości mieście .