Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamieszkalibyście w Kluczborku? podoba wam się to miasto?

Polecane posty

Gość gość

Kluczbork Miasto w Polsce Kluczbork – miasto i gmina w północno-wschodniej części woj. opolskiego, w powiecie kluczborskim, siedziba gminy miejsko-wiejskiej Kluczbork. Według danych z 31 marca 2011 r. miasto liczyło 24 962 mieszkańców. Wikipedia Pogoda: 22 °C, wiatr płn.-zach., 5 km/h, wilgotność 44% Liczba ludności: 24 111 (2015) Województwo: Województwo opolskie Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 190 zł. Wyświetl hotele Atrakcje turystyczne: Park Miejski, dawny Oflag VIII A Kluczbork, WIĘCEJ

Gość gość
Repertuar Kina 07.09-13.09.2018 – Kino Bajka Kluczbork bajka.kluczbork.pl/?page_id=14 10.09.2018 19:00 (Kino Konesera). Historia jednej z najwspanialszych piosenkarek wszech czasów, której kariera sceniczna układała się zdecydowanie lepiej ... Kino Bajka Kluczbork bajka.kluczbork.pl/ Serdecznie zapraszamy 16 września o godz. 17:00 na retransmisje koncertu. André Rieu : „Amore – mój hołd dla miłości” z Maastricht. André Rieu: „Amore ...

Gość gość
Bylam w Kluczborku przejazdem i podobało mi się to miasto jednak na stałe to wole większe miasta, ale rzeczywiście kluczbork to ładne miasto z ładną starówką.

Gość gość
18:29 a co sądzisz o Namysłowie?

Gość gość
Sory ale w Namysłowie jeszcze nie byłam,

Gość gość
Moja babunia by chciała.

Gość amBrożyk
ile forsy zapłacono debilom z Namysłowa za wygwizdanie premiera Morawieckiego w Namysłowie , gdy opowiadał zebranym o odbudowie dworca kolejowego w Namysłowie i Kluczborku, opowiadał o przywróceniu tras kolejowych do tych miast , które zlikwidowali P0srańce ale debile przekrzykiwali Premiera 'tutaj rządzi konstytucja' , czyli są zadowoleni z rządów P0srańców !

Gość amBrożyk
ile forsy zapłacono debilom z Namysłowa za wygwizdanie premiera Morawieckiego w Namysłowie , gdy opowiadał zebranym o odbudowie dworca kolejowego w Namysłowie i Kluczborku, opowiadał o przywróceniu tras kolejowych do tych miast , które zlikwidowali P0srańce ale debile przekrzykiwali Premiera 'tutaj rządzi konstytucja' , czyli są zadowoleni z rządów P0srańców !

Gość Namysłów wojew opolsk
Ambrożyk Przecież w Namysłowie jest linoa Kolejowa, głupek nie wie nic o Namysłowie a pisze przecież w Namysłowie jest czynna linia kolejowa z Lublińca pod Częstochową przez Kluczbork i Namysłów do Wrocławia, co za głupek pisze że w Namysłowie nie ma linii kolejowej przecież jest czynna linia kolejowa w Namysłowie i to jedna z głównych i w Namysłowie dworzec JEST wyremontowany

Ambrożyk w Namysłowie jest czynna linia kolejowa z Lublińca pod Częstochową do Wrocławia, poczytaj o tym w Google :o

Ambrożyk Przecież w Namysłowie JEST czynna linia kolejowa z Lublińca pod Częstochową do Wrocławia wiem bo jestem spod Namysłowa i jeżdżę pociągami z Namysłowa do Wrocławia i nikt Nie Zlikwidował w Namysłowie linii kolejowej nie wierzysz to wpisz sobie w Google linia kolejowa Namysłów Wrocław i poczytaj o Niej ona JEST czynna

W Namysłowie i Kluczborku są czynne linie Kolejowe durniu :o

Gość amBrożyk
skoro w tym Waszym zafajdanym Namysłowie wszystko jest i wszystko działa prawidłowo i technicznie to co chce zmieniać i naprawiać Premier Morawiecki ? wygonić i nie wpuszczać !

Ambrożyk w Namysłowie jest czynna linia kolejowa do Wrocławia (jeżdżę przez Namysłów do Wrocławia pociągiem) ale im chodzi o Remont linii kolejowej Wrocław - Namysłów - Kluczbork bo pociągi jadą tam wolno i długo się jedzie i rząd chce tą linie kolejową wyremontować... W Namysłowie nie ma wszystkiego bo morawiecki obiecał budowę obwodnicy NAMYSŁOWA Bo jej nie ma i właśnie budują sale koncertową przy PSM w Namysłowie i w Namysłowie niedawno wyremontowano bibliotekę publiczna i w Namysłowie brakuje hali Widowiskowo Sportowej którą Namysłów chce wybudować i wiele wiele tu jeszcze wymieniać :o

Gość gość
co za bzdura, do Namysłowa nie da się dojechać pociągiem, ja nie jestem pewna czy to miasto ma nawet asfaltową drogę :/

Już za pięć lat pociąg z Kluczborka do Wrocławia pojedzie 120 km/h ... https://plus.nto.pl/juz-za-piec-lat...wroclawia...remont-linii-kolejowej/.../13100600 17 kwi 2018 - Wyczekiwany remont linii kolejowej z Kluczborka do Wrocławia formalnie ... Kluczbork – Namysłów – do granicy województwa dolnośląskiego ... PKP PLK przebuduje linię Kluczbork - Wrocław. Koszt - 1,1 mld zł - nto.pl https://nto.pl › Strefa biznesu › Wiadomości › Z regionu 3 lip 2017 - PKP przebuduje całą linię Kluczbork - Wrocław. ... projektu przebudowy linii kolejowej na odcinku Kluczbork-Oleśnica-Wrocław. ... kolejowy na Opolszczyźnie: od Kluczborka, przez Wołczyn, Namysłów, aż do granicy regionu. ... Natomiast kompleksowy remont całego odcinka z Kluczborka do Wrocławia ...

19:53 Namysłów ma linie kolejową dowód xxx 3 lip 2017 - PKP przebuduje całą linię Kluczbork - Wrocław. ... projektu przebudowy linii kolejowej na odcinku Kluczbork-Oleśnica-Wrocław. ... kolejowy na Opolszczyźnie: od Kluczborka, przez Wołczyn, Namysłów, aż do granicy regionu. ... Natomiast kompleksowy remont całego odcinka z Kluczborka do Wrocławia ...

https://plus.nto.pl/juz-za-piec-lat...wroclawia...remont-linii-kolejowej/.../13100600 17 kwi 2018 - Wyczekiwany remont linii kolejowej z Kluczborka do Wrocławia formalnie ... Kluczbork – Namysłów – do granicy województwa dolnośląskiego ... PKP PLK przebuduje linię Kluczbork - Wrocław. Koszt - 1,1 mld zł - nto.pl

Gość gość
Zawsze wrzucasz jakieś informacje o miejscowościach z dooopy w których nikt nie mieszka są to miejscowości widmo czymu nigdy nic nie napiszesz o lepszych miastach tzn kraków poznań warszawa czyżbyś nigdy tam nie był? przejrzałem cię trolu jesteś za mały na jazdę pociągniem i ldlatego tylko piszesz o dupnych miastach a nigdzie nie byłeś /// ps ten namysłów to chyba w ogóle jakiś wymysł bo w google nic niema....

19:57 Byłem w Poznaniu ,Zakopanem, czyli musiałem pojechać przez Kraków bo zakopianka zaczyna się w Krakowie ps i często JESTEM w Opolu i we Wrocławiu

i co zatkało cię?

Gość amBrożyk
no dobrze, możesz mnie nadal nazywać durniem, masz prawo ale skoro do Namysłowa przybył Premier Morawiecki z nowym projektem i pomysłami dla miasta Namysłów i Kluczbork aby te miasta modernizować i rozbudowywać , to dlaczego nazywasz mnie durniem ? skąd się biorą w Namysłowie takie debile, którzy przekrzykują Premiera Morawieckiego , gdy prezentuje PROGRAM rozbudowy miasta Namysłów, Kluczbork, Niemodlin ?

Haha ale pedalski głosik

ambrożyk skomentuj to xxx Już za pięć lat pociąg z Kluczborka do Wrocławia pojedzie 120 km/h ...https://plus.nto.pl/juz-za-piec-lat...wroclawia...remont-linii-kolejowej/.../13100600 Wyczekiwany remont linii kolejowej z Kluczborka do Wrocławia formalnie ... Kluczbork – Namysłów – do granicy województwa dolnośląskiego ... PKP PLK przebuduje linię Kluczbork - Wrocław. Koszt - 1,1 mld zł - nto.pl https://nto.pl › Strefa biznesu › Wiadomości › Z regionu

Gość gość
gdzieś trzeba mieszkać . można i w dziurze Ja w Toruniu i nie mam doła bo mam tadeusza;-)

Gość gość
Namysłów to jest fotomontaż ale przynajmnie potrafisz obsługiwać program graficzny

Gość amBrożyk
Polski Rząd powinien dokładnie się przyjrzeć co władze woj. opolskiego wyrabiają i co wyprawiają , jest sporo donosów na władze Oplen i ogólnie na województwo , Państwo w Państwie , nadal NIE jest rozwiązana zagadka śmierci - zabójstwa Szefa Mniejszości Niemieckiej , trzeba w końcu zrobić porządek z tymi klikami i mafiami w Namslaw, Kluczbork i Oplen , niemiecka telewizja DW za bardzo 'kombinuje' w tym landzie , za dużo się dzieje , prokuratura powinna już dawno przewietrzyć ten region !