Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamieszkalibyście w Kluczborku? podoba wam się to miasto?

Polecane posty

Gość Namysłów wojew opolsk
ambrożyk kliknij również tutaj xxx Samorząd Województwa Opolskiego www.umwo.opole.pl/ Samorząd Województwa Opolskiego. ... Zagłosuj na Najlepszą Przestrzeń Publiczną Województwa Opolskiego. Wybierz razem z nami .... umwo@opolskie.pl. Wydarzenia ... realizację 2018 oraz najciekaw (...) Kalendarz; Wydarzenia ... Więcej wyników z umwo.opole.pl » Wyniki wyszukiwania w sieci Urząd Marszałkowski | Samorząd Województwa Opolskiego www.opolskie.pl/urzad/urzad-marszalkowski/ 3 lut 2015 - Urząd Marszałkowski Województwa Opolskiego ul. Piastowska 14, 45-082 Opole tel.: (+48) 77 54 16 410 ... e-mail: umwo@opolskie.pl.

Gość amBrożyk
czyli, za kilka dni 'polecą głowy' lub inaczej z 'wysokiej drabiny spadną na ryj znane nazwiska' !

Gość amBrożyk
Bartłomiej Stawiarski chce zamienić sejmową ławę na fotel burmistrza ... Radio Opole-5 wrz 2018 "Praca, nie obietnice" - pod takim hasłem o funkcję burmistrza Namysłowa walczył będzie z ramienia Prawa i Sprawiedliwości poseł Bartłomiej ... xxx Bartłomiej Stawiarski to 'musi' przedstawić konkretny KONSPEKT i OPERAT "Praca, nie obietnice" a przede wszystkich powinien przedstawić swoje POKOLENIE, czyli 'korzenie' , że nie będzie SZKODZIŁ, ŻE NIE BĘDZIE LIKWIDATOREM, , że jest Patriotą, że lubi Polaków i ludzi , że tworzy z pasją dla Polek i Polaków, jeżeli jest pochodzenia żydowskiego lub niemieckiego to WYPAD na łąkę kozy paść ! najważniejsza sprawa, umiejętność odpowiadania za własne błędy i karanie finansowe za własne błędy i podejmowane decyzje, tracisz własny DOM za popełnione błędy i nie masz NIC do gadania , zgodnie z prawem PiS !

Moja ciocia jest z kluczborka 🙂 bardzo lubię ją odwiedzać. Przede wszystkim ludzie są tu jacyś inni, bardziej ludzcy i mili. Nawet jak byłam w takiej naturze, bo skończył mi się szampon to spotkałam się z super obsługą. Nawet porozmawiałam chwilę z panią kasjerką i zaproponowała mi możliwość skorzystania z konsultacji online jakie mają. Mieszkam całe życie w Warszawie, a dowiedziałam się o tym w Kluczborku 🙂 A i polecam te diety od specjalistów Natury 😄 schudłam już 4 kilo, a waga wciąż leci w dół. 

Gość Namysłów wojew opolsk 128

🙂

Gość ewelina

A właśnie wie ktoś może gdzie w Kluczborku mogę kupić jakieś zdrowe batoniki? Bo słyszałam, że też w naturze są, ale to drogeria, więc wydaje mi się to nietypowe. Chociaż w sumie może i racja. Teraz jest taka moda na bycie fit, więc pewnie faktycznie są tam jakieś zdrowe batoniki bez cukru. No nic, muszę się przejechać i zobaczyć, ale jak ktoś wie, gdzie jeszcze mogłabym dostać to liczę na rady :)