Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta RAK

Polecane posty

Gość gość

Znacie kobiety zodiakalne raki? Jakie są z charakteru i jak wyglada związek z nimi?

Gość gość
Bardzo dbają o rodzinę, jeśli chodzi o kwestię związaną z partnerem czy dziećmi są waleczne jak lwice.

Gość gość
Moja szefowa jest raczycą. Jest kompletną psychopatką, która nie znosi sprzeciwu. Strasznie dominująca i emocjonalna kobieta , wręcz histeryczka. Moja babcia jest spod raka i to samo. Zgotowała mężowi piekło na ziemi. Psychopatka sadystka, skrzywiła mojemu ojcu psychę. Emocjonalna, rozwrzeszczana histeryczka.

Gość gość
Znam też dwóch panów spod znaku raka i jest to samo. Rozchwiani emocjonalnie histerycy.

Gość gość
Zgotowała mężowi piekło na ziemi. Psychopatka sadystka, skrzywiła mojemu ojcu psychę. Emocjonalna, rozwrzeszczana histeryczka. x Potwierdzam, takie są baby spod znaku raka. I jeszcze znęcają się nad dziećmi.

Gość gość
to nie wina ze urodziła sie w danym miesiacu ale wina ze odeszluy od Boga bo ja takze znam taka jedna zero odpowiedzialność komornik siedzi na karku a ona żyje tylko z 500+ i tak spłaca zamiast isc do roboty a tylko baluje i wymienia telefony co miesiąc czy wasze kobiety takze sa bez Boga jak ona bo bierze leki na deppresje i lęki