Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest sens pytać się kobiety ilu miała partnerów seksualnych?

Polecane posty

Gość gość
A ja coś takiego napisałam ze się wstydzę? Mnie to nie interesuje. Ciebie jako prawiczka i owszem bo balbys się porównań i dlatego chcesz wiedzieć.

Gość gośćs
jak można to ukrywać? dlaczego ktoś miałby nie mówić prawdy albo kłamać? usilnie chcesz wmówić komuś kłamstwo?? dlaczego?? to jest chore!!!

Gość gość
To co powie pomnóż razy 3. Wtedy będziesz wiedział ilu. Faceci powiększają ilość partnerek, kobiety pomniejszają. Każdy to wie.

Gość gość
Jeśli kobieta miała 10 to nie dziwie się ze ma problem się do tego przyznać tak samo facet roochacz

Gość gośćs
czy mnie tez nazwiesz zakompleksioną bo miałam/mam jednego ? bo nie zdradzam? bo jestem wierząca i przykazanie,, Nie cudzołóż!''jest dla mnie ważne?

Gość gość
Ja piedrole, znowu ta poj****a Sylwia Rozj***e temat:O idz stad p**do i daj pogadać normalnie, a nie będziesz po raz enty p******ic o swoich chorym życiu. Rozumiesz idiotko, ze to nikogo nie interesuje?:O

Gość gość
Jestem zdania że rozwiązli faceci powinni wiązać się z rozwiązłymi kobietami. Niech nie marnują czasu normalnym osobom. On miał wiele i ona wielu to nikt nie jest pokrzywdzony i mogą nawet wymieniać się doswiadczeniami

Gość gość
Ja pisałam o pseudowierzacych.

Gość gość
gość dziś Jeśli kobieta miała 10 to nie dziwie się ze ma problem się do tego przyznać tak samo facet roochacz x Dziwne, bo jestem kobietą, mialam 23 faceto i sie tego jakos nie wstydze :D

Gość gośćs
19.42 nie generalizuj i nie wkładaj wszystkie do jednego worka bo to krzywdzące dla wielu porządnych wiernych i wierzących kobiet,!!rozumiem ze jestem wyjątkiem?przykro mi ze obracasz się wsród zepsutych szmat

Gość gość
19:46 Sama generalizujesz i każda która miała więcej niż własnego męża nazywasz zepsuta szmata. Nie jesteś nikim wyjątkowym bo cię tylko stary bzykal. Zresztą tylko współczuc ci można bo facet który miał tylko jedna zdradzi prędzej lub później.

Gość gość
Ja na twoim miejscu bym się wstydziła ze miało mnie ponad 20

Gość gośćss
pseudowierzących?? nie ma czegoś takiego!Ja bym się nawet dwóch wstydziła szmato! a tak nie mam się czego wstydzić bo miałam i nadal mam jednego!! to jest moja chluba!i powód do dumy!!!!

Gość gość
Po prostu chce to wiedziec bo jest to dla mnie wazne, ogolnie bardzo nie uam kobietom, wiem jak wyglada prawda i widze jak kolezanki mezatki ktore byly powiedzmy to wyzwolone prowadza swoje zycie po slubie i nie chcialbym byc w roli meza ktorejkolwiek a po rozwodzie same problemy wlacznie z rozwodem. /Wiec wole byc ostrozny

Gość gość
Gdyby mi facet powiedział ze miał 20 kobiet to rzuciłabym go bo ja się tak nie puszczałam

Gość gość
gość dziś To co powie pomnóż razy 3. Wtedy będziesz wiedział ilu. Faceci powiększają ilość partnerek, kobiety pomniejszają. Każdy to wie. > To jest smutna prawda

Gość gość
gośćs dziś czy mnie tez nazwiesz zakompleksioną bo miałam/mam jednego ? bo nie zdradzam? bo jestem wierząca i przykazanie,, Nie cudzołóż!''jest dla mnie ważne? x Jestes głupia jesli nie wiesz co znaczy nie cudzoloz :D

Gość gośćs
19.52 ja jestem mężatką od 21 lat i nigdy z nikim innym nie byłam wiec można? można i myślisz że nie było okazji? było mnóstwo tylko mam bardzo sztywny kręgosłup moralny i żelazne zasady oprócz tego ze przestrzegam Bożych Przykazań..Wiem co znaczy nie ufać mój zdradza mnie od ślubu non stop a przed ślubem znalazłam kolekcję zdjęć zaliczonych panienek oraz stertę listów z pikantnymi opisami ,szkoda ze odkryłam to dopiero po ślubie bo przed ślubem twierdził ze jestem jego pierwszą.

Gość gość
powiem tyle, miałem razem koło 20 partnerek, moja kobieta też około 20, część były to panny dla sportu, jednorazówki, profesjonalistki i kilka związków, ona miała kilku dla sportu, kilku jednorazowych, i kilka związków, wszystko sobie wygarneliśmy na początku aby nie było niedomówień, jesteśmy razem ponad 10 lat i dalej mamy dobry seks

Gość gośćs
19.56 wiem doskonale dlatego nie cudzołożę!!!!jestem wierna przede wszystkim Bogu.

Gość gość
19:50 Spjerdalaj szmato z taką wiara która ci nakazuje w łyżce wody utopić inna babe. Szmacisko jedne. Brzydza mnie tacy ludzie.

Gość gość
gość dziś Gdyby mi facet powiedział ze miał 20 kobiet to rzuciłabym go bo ja się tak nie puszczałam > czyli gdybyś się puszczała to byłoby wtedy w porządku że on tyle miał?

Gość gośćs
20.00 to jest obrzydliwe!

Gość gość
gość dziś 19:50 Spjerdalaj szmato z taką wiara która ci nakazuje w łyżce wody utopić inna babe. Szmacisko jedne. Brzydza mnie tacy ludzie. Zgłoś te religijne to największe szmaty i zołzy, zero morałów

Gość gość
gość dziś Ja na twoim miejscu bym się wstydziła ze miało mnie ponad 20 x P*****l sie katolu. Mnie zadne bozki nie ograniczaja ;)

Gość gość
gośćs dziś 20.00 to jest obrzydliwe! > 20 było w 5 lat, potem już tylko ona

Gość gośćs
a mnie brzydzą ludzie którzy tak wulgarnie jak ty wyzywają innych i póki co to nigdy nikogo jeszcze nie topiłam w żadnej łyżce wody!Kolej ne przykazanie brzmi -NIE ZABIJAJ a ja się trzymam Przykazań!

Gość gość
gośćs dziś 20.00 to jest obrzydliwe! Zgłoś Nie obrzydliwe, tylko cenne doświadczenie przydatne w przyszłości

Gość gość
katoliczki to największe KOORFY i bezmorały