Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest sens pytać się kobiety ilu miała partnerów seksualnych?

Polecane posty

Gość gość
Nie traktuje seksu jak religii ani lotu w kosmos, po prostu dla mnie seks to nie jogging i tyle. Mam jakieś wartości i chce takiego samego faceta normalnego

Gość piekło no cóż
gość dziś 20.10 nie ma religia na bok ,piekło was czeka ) sranie mnie czeka, czytając farmazony wypranego od kołyski bezmózgowca, dalej wierz w bajki i zasilaj biznes religijny przez głupote

Gość gość
Boże co za pip********iec z tej sylwii. Współczuje dzieciom.

Gość gość
Kazdy jest czysty jak lza wiec po co chcesz pytac?

Gość żyjesz w iluzji niunia
gość dziś twój co roohał 1-2 będzie roohał 10-20 po ślubie, jak tak wolisz to twój wybór, ja wole wiedzieć co dostaje od razu a nie potem się domyślać

Gość gość
Jeśli ktos lubi roochac się dla sportu to nie mam nic do tego ale niech znajdzie kogoś podobnego na zasadzie podobieństwa

Gość gość
w*********j z tym swoim bozkiem, tutaj sie wypowiadaja normalni ludzie, a nie schizofrenicy ;)

Gość gość
gośćs dziś 20.24 a po co ma się taka brudzić z takim ścierwem??po co ma zaprzedawać duszę diabłu?i grzeszyć? > jak dla ciebie seks to grzech to do klasztoru polecam robić kariere i księdzu pałke

Gość gość
ode mnie wara, nie jestem dla jakiegoś k*****arza. Jeśli ktoś tak lekko traktuje spanie z kim popadnie to niech znajdzie kobietę lekkich obyczajów proste

Gość gość
gość dziś Rozumiem cię i nic nie mam przeciwko, ale zrozum że jest XXI wiek nie XVII i są inne wartości obecnie, więc to czego szukasz możesz nie znaleźć lub zostaniesz okłamana

Gość gość
20./29 ty lepiej swoim dzieciom współczuj że mają taką szmatę!na matkę!

Gość gość
A chüj ci w d**e poyebancu.

Gość gość
jeśli dla ciebie bycie porządnym to średniowiecze to gratuluję. Dlaczego porządna kobieta miałaby chcieć do związku kogoś kto się nie szanował? :D najpierw trzeba zacząć od siebie

Gość gość
gość dziś to bierz prawiczka lub katolika z "zasadami" któremu potem się znudzisz i będzie cie i tak zdradzał w burdelach, bo burdeli jest 2 na każdym rogu a sami katolicy przecież to kto tam chodzi niby?

Gość gość
Na pewno nie wezmę męskiej szmaty

Gość katolickie ideały
gość dziś A chüj ci w d**e poyebancu. > oj widze że porządna katoliczka z ciebie wychodzi, brawo

Gość gość
Nie jestem katoliczka debilu.

Gość gość
gość dziś Na pewno nie wezmę męskiej szmaty Zgłoś Na czole na pewno nie ma napisane, przerooha cie a potem ci powie że jesteś jego 125tą z koleji, i co wtedy zrobisz?

Gość gość
Mam 40 lat, jestem singlem, nie byłem w dłuższym związku niż rok ile powinienem mieć partnerek? 1,2,3,5? Jedno bzykanko na rok to bardzo mało to już daje 20 partnerek!!!

Gość gość
hahah, dziwnym przypadkiem 14 z moich facetów to byli żonaci, którzy nie mieli zadnej przed tą swoją obecną kłodą albo mieli 2-3 :D

Gość gość
Akurat rozpoznać roochacha nie jest trudno, bo to zwierzęta i ludzie pozbawieni głębszych uczuć a doopy nie dam mu na dzień dobry to pójdzie pewnie szukać dalej

Gość gość
gość dziś Nie jestem katoliczka debilu. > czyli jakaś inna fanatyczka wieczna dziewica i której trzeba buzie mydłem wymyć

Gość gość
20.34 wartości? chyba sobie kpisz!

Gość gość
Coś ci się poyebalo chłopie.

Gość gość
ten co zablokował mój post, winien złamania jest ósmego przykazania - Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliżniemu swemu - a właśnie powiedziałeś - blokują post z prawdą, dla niewiernych sz m a t. Oczywiście grzech przeciwko wierze jest niewybaczalny. Przegrałeś swoje zbawienie blokujący mój post. K

Gość gość
gość dziś 1 partnerka na rok średnio, plus 1 wizyta w burdelu miesięcznie to mamy tego ponad 100, mniej nie da rady dla singla w tym wieku, chyba że impotent

Gość gość
Z doświadczenia i wieku powiem że nie warto pytać prawdę powie ci co 100 albo 1 na 1000 kobiety z zasady w tej materii kłamią mniej lub wiecej to norma . kazdy po tobie bedzie (o ile ty byłeś pierwszym jak nie to tobie powie ze jesteś 2 )2 lub trzecim a ponim tez bedzie 2 lub trzecim i tak bez konca , gdy wie że znasz troszkę jej przeszłość doda 1lub 2 ale juz nastepnemu nie doda . logika kobiet.znam to z autopsji . kiedyś byłem w zwiazku długim i mówiła że byłem 2 ale puszczałem to bokiem nie wierzyłem ale powiedziałem ok fajnie nie wiedziała że znam jej byłego z którym kiedyś ostro popiłem i zażartowałem że znam jego byłą fajna laska i takie tam podpuchy i niewiem dlaczego zażartowałem że podobno ją rozdziewiczyłeś on sie zaśmiał i powiedział no co ty napewno nie ja bo nie była dziewicą mówiła że byłem 2 ale zerwała ze mną dla innego z którym była tylko pół roku kurcze o tym nie wiedziałem znaczy że byłem co namniej 4 po 8latach i mnie zdradziła tylko że było małżeństwo ,rozwód trwał półtora roku do tego czasu miała jeszcze innego ale już stałego , pewnie tez facet sie cieszy że jest 2 max 3 . kilka lat byłem bez zwiazku a raczej nic stałego , poznałem spoko kobietę z zasadami nie nawidziła kłamstwa (miała obsesje na tym punkcie )tez dla żartów po paru miesiacach zwiazku spytałem ilu miała 2-3min moze mniej myślała i mówi 3 a ja powiedziała no co ty nie rób mnie w balona kobieta w wieku 32 l 3 a podobno brzydzisz sie kłamstwem i że popytałem znajomych i kolegach ze szkoły sredniej i wiem że chodziłąś z 7 i wyszłem 2 dni milczałem nie odbierałem tel aż doszło do spotkania przeprosiła i powiedziała że jestem 11 z którym spała . ja odpowiedziałem że moge i być 20 ale o ile powiedziała by odrazu a tak to zaczynamy zwiazek od nowa i 0 kłamstwa i jak powie mi znowu ze się brzydzi kłamstwem to dostanie z liscia chyba ze to udowodni swoim postepowaniem . ale chodz mija 3lata jak z nią jestem nadal nurtuje mnie myśł W koncu ilu było czy mówiła prawdę , raczej watpie . ale kocham ją a ona wie że jesli przyłapie ją na kłamstwie jakim kolwiek bedzie po nas . wiec radze nie pytaj bo nie warto ,prawdy i tak nie poznasz chyba ze trawisz na ten 1% prawdomównych ale kazda kobieta mówi że taka jest

Gość gość
gość dziś 20.34 wartości? chyba sobie kpisz! > wyjedź z tej swojej wsi i zobacz świat, bo nie kończy się on na pipidówku gdzie mieszkasz, dzieją się obecnie najróżniejsze rzeczy, przy których 20 partnerek to pikuś

Gość gość
Jeśli dla ciebie to normalne to sobie roochaj dalej różne baby ja chyba mam prawo wymagać normalnego faceta bo tacy tez istnieją a sama koorwą nie jestem

Gość gość
Ja nie pytam, a jeśli już to dla jaj. Skoro ja miałem ponad 200 i musiałem się starać by zamoczyć a kobieta ma kiedy chce na pstryk to ilu może mieć?