Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesienne pogaduchy samotnych po 40stce

Polecane posty

Gość gośćmad
Jestem dochodząca w 5 sekund od samego pisania.

Gość gośćmad
W krótkim czasie dochodzisz :D Ale pewne rzeczy nabywa się wraz z wiekiem :) Jeszcze sporo musisz się nauczyć.Zdrowia i długiego dystansu życzę ;) Gaszę światło. Dobranoc 🖐️:D

Gość gość
Biedna jesteś mad. I tutaj nie masz z kim rozmawiać. Odpychająco działasz na ludzi.

Gość dojdę_za_chwilę
I ja spadam🖐️

Gość dojdę_za_chwilę
Kolejny dzień... Dzień dobry :)

Gość gość
Mad, mozna ci jakos pomoc? Mamy nadzieje, ze dzisiaj nie bedziesz tu smucila. Zmien nicka na desperatka :-( trolico

Gość gośćmad
Poniedziałek :) I byle do piątku ☕:classic_cool::)☕ Czas zapieprza. Ale ważne, żeby nie tracić go z kimś nieodpowiednim ;) Dziś mam sporo pracy ale byle do wieczora. Wtedy jak wyjdę będzie już ciemno :D

Gość gość
ale tu nie przychodz

Gość gość
Pracy chyba na kafe. Siedzisz, klepiesz, kolejny przypadkowy koleś Ci odpowiada jednozdaniówkami, a w tle życie Cie ucieka. Zmień męza jak ten jest do niczego i skorzystaj z wlasnej rady - wyloguj sie wreszcie do życia.

Gość dojdę_za_chwilę
Ruch od rana🖐️

Gość gość
Nie można jej pomóc :( Tego parcia na wstawianir emotek i pisania wciąż tego samgo nie można przerwać wzaden sposób. :(

Gość gośćmad
I 5000 post się zbliża :D :D Ruch jak w Rzymie :D 😴 Ale mnie urojenia nie są dziwne, bo ja widzę to na codzien. To się leczy 🤗 😘

Gość dojdę_za_chwilę
Nieźle :)

Gość gośćmad
Popatrz :) Tak niewinnie się zaczęło :) Od 4 strony jak tu przyszłam i był spokój. Była cisza. Kilka normalnych osób sobie pisało. Aż tu nagle zrobiła się piaskownica i pole bitwy :D Zresztą bez komentarza ;) Mnie tu już nic nie zdziwi i nie zaskoczy 😴 Wieczorem idę się zrelaksować na masaż :) To jest najlepsze na wszystko.

Gość gość
Dziecino, jak ci pomoc. Chyba nie da rady! Nie blaznij sie juz, idz sobie.

Gość gość
Lecz sie trolico.

Gość gość
To nikogo nie obchodzi ci bedziesz wieczorem robila.

Gość gość
Miałaś być bardzo zajęta do wieczora a włazisz i trollujesz. To z twojego mad powodu zrobiła sie piaskownica, nie widzisz? I żadnej walki nie ma. Tego też nie widzisz? Jak ktoś walczy to ty swoimi postami. Słaba jestes z tą niby asertywnością.

Gość gośćmad
Dojdę wołaj Popychacza:) Za kilka chwil się zapcha. Panie nie mają co robić. Możesz im jakoś pomóc? :P Pchnij mocno:D

Gość dojdę_za_chwilę
Seks też jest dobry... :D

Gość gość
U ciebie juz dawno pajeczyny.

Gość gość
Może orgazmu dawno nie miały :D Co widać. Panie jak macie menopauze lub kompleksy to się leczcie ale przestańcie dręczyć ludzi. Może weźcie się za pracą, bo rząd zabierze wam 500+ i co wtedy? ;) To wy siedzicie i czekacie .. W sumie mnie to lata koło mojej zgrabnej pupy 🖐️:P Idiotki i zazdrośnice;) Praca mnie dalej wzywa czekajcie będę lada moment :D Lada chwilę

Gość gość
Przyznaj Madzialena że nie masz żadnej pracy poza produkowaniem postów :p I pewnie zapijasz samotność w sieci dlatego tak się wypierasz alkoholu jakby to było skończone zło. Przeciętni ludzie wiedzą, że wszystko jest dozwolone tylko z umiarem. W tym także alko.

Gość gośćmad
Seks jest najlepszy na wszystko Dojdę :D Na ładną cerę również;) Na dobry nastrój. Bo kobieta, która jęczy w nocy nie warczy w dzień :D Prawda? Prawda :D Będę jak wrócę 😘 ;) Pracuj ;)

Gość gośćmad
Autoryzuje 11.25 post jest moimi zgrabnymi rękami pisany :D Do roboty zazdrosne babole sio 🌼 Mąż wiecznie was utrzymywał nie będzie, a 500 + się kiedyś skończy ;) Powtarzam, ja was nie zaczepiam to wy łazicie☕ Kawy? Ciasto? Terapii? Skierowanie? Wszelkie uwagi rozpatruje pod numerem telefonu lub na maila 😘

Gość gośćmad
Popchnę zgrabną nogą :) Może się odetka.