Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

bartłomiej stawiarski poseł z Namysłowa chce być burmistrzem tego miasta

Polecane posty

Bartłomiej Stawiarski chce zamienić sejmową ławę na fotel burmistrza ... Radio Opole-5 wrz 2018 "Praca, nie obietnice" - pod takim hasłem o funkcję burmistrza Namysłowa walczył będzie z ramienia Prawa i Sprawiedliwości poseł Bartłomiej ... Poseł Stawiarski chce być burmistrzem Namysłowa PortalSamorzadowy.pl-5 wrz 2018 Wyświetl wszystkie

Bartłomiej Stawiarski chce zamienić sejmową ławę na fotel burmistrza Namysłowa "Praca, nie obietnice" - pod takim hasłem o funkcję burmistrza Namysłowa walczył będzie z ramienia Prawa i Sprawiedliwości poseł Bartłomiej Stawiarski.Kandydat przyznaje, że do startu w wyborach namawiali go mieszkańcy. Natomiast władze partii początkowo niechętnie patrzyły na ten pomysł - Decyzja władz centralnych, komitetu politycznego i prezesa Jarosława Kaczyńskiego była trudna, no bo ja jestem jednym z najaktywniejszych posłów na Opolszczyźnie, a prezes takich posłów potrzebuje w Sejmie - przyznaje poseł.

Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Pogoda: 19 °C, wiatr płd.-wsch., 3 km/h, wilgotność 57% Liczba ludności: 16 297 (2008) Województwo: Województwo opolskie Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 209 zł. Wyświetl hotele Atrakcje turystyczne: Brama Krakowska, Pomnik Nike, Pomnik Jana Skali, Pałac Ziemielowice, Pałac Rychnów, Pałac

, www.namyslow.eu

:o

Gość amBrożyk
jeżeli chce zarobić 15000 PLN netto miesięcznie to nie ma sprawy, każdy Burmistrz ma prawo do takich zarobków miesięcznych , Prezydent Miasta może zarabiać nawet 25000 PLN netto miesięcznie ale jest jeden warunek i chyba Polki i Polacy to rozumieją, że będziemy głosować na osoby, jak : - Bartłomiej Stawiarski chce zamienić sejmową ławę na fotel burmistrza ... Radio Opole-5 wrz 2018 "Praca, nie obietnice" - pod takim hasłem o funkcję burmistrza Namysłowa walczył będzie z ramienia Prawa i Sprawiedliwości poseł Bartłomiej ... xxx Bartłomiej Stawiarski to 'musi' przedstawić konkretny KONSPEKT i OPERAT "Praca, nie obietnice" a przede wszystkich powinien przedstawić swoje POKOLENIE, czyli 'korzenie' , że nie będzie SZKODZIŁ, ŻE NIE BĘDZIE LIKWIDATOREM, , że jest Patriotą, że lubi Polaków i ludzi , że tworzy z pasją dla Polek i Polaków, jeżeli jest pochodzenia żydowskiego lub niemieckiego to WYPAD na łąkę kozy paść ! najważniejsza sprawa, umiejętność odpowiadania za własne błędy i karanie finansowe za własne błędy i podejmowane decyzje, tracisz własny DOM za popełnione błędy i nie masz NIC do gadania , zgodnie z prawem PiS ! musisz być CZYSTY jak łza i wymyty oraz wykąpany