Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rescator555

Monogamia to monotonia.

Polecane posty

Gość Rescator555

Monogamia to wiezienie dla faceta. Kazda kobieta jest inna. Ma inny zapach, inna cipke, inaczej reaguje na pieszczoty, penetracje. Inaczej przezywa orgazm. A przez jakis szatanski spisek, przez wiekszosc zycia musimy uprawiac seks tylko z jedna. Co wiec dziwnego, ze faceci szukaj urozmaicenia. Tak, ja wiem, ze mozna i trzeba urozmaicac seks z ta jedna. Ale to sa tylko polsrodki, odsuwajace problem tylko na jakis czas. Pozniej i tak wszystko staje ssie przewidywalne. Czy jest na to rada? Ja widze tylko jedna. Przed slubem trzeba uprawiac z seks z tyloma partnerkami, ile to jest mozliwe.Pozniej bedzie przynajmniej co wspominac.

Gość gość
Po prostu się nie zen? Proste nie? Ale nie dla takich jak ty tchórzy ujadaczy.

Gość gość
Monotonia to twoje tematy.

Gość Laluz
Ciekawa jestem jaki spisek zmusza Cię do seksu wyłącznie z jedną kobietą :D

Gość Rescator555
Laluz dziś Dokladnie taki sam, jaki zmusza prawie wszystkich mezczyzn.

Gość gość
Wszystkie sa bardzo podobne wiec nie pier/dol o jakims urozmaiceniu.

Gość gość
Jesteś po prostu cieciem który kiedyś uległ presji społecznej i wziął se babe za żonę a teraz udajesz pokrzywdzonego. Tfu. Fałsz i hipokryzja.

Gość gość
08:14 Takimi "cieciami" jest 95 procent mężczyzn, ty prawdopodobnie też, więc nie bądź taki "mądry". Rescator 555

Gość Laluz
W dalszym ciągu nie mam pojęcia o czym piszesz autorze.

Gość gość
08:12 To chyba widziałeś tylko jedną :-). Zresztą twarze niby też są podobne, a jednak każda zupełnie inna.

Gość gość
Haha. No i tu zonk. Prędzej mi kaktus na d***e wyrośnie niż wyjdę dobrowolnie za mąż. Po prostu jesteś chlopem bez jaj i nie wycieraj sobie gęby reszta facetów żałosny stary pryku. Chciałeś żonę? To teraz zryj to g****o i się nie żal jak ostatnia p***a. Trzeba myśleć górnym łbem zamiast podawać procenty. Wszyscy debil to ty też? Gratulacje.

Gość gość
08:18 A o instytucji małżeństwa słyszałeś?

Gość gość
08:19 Swoje "analizy" kto kim jest, zachowaj dla swoich kotów, z Zonkiem na czele stada.

Gość gość
Może nie mam racji? Haha. Jesteś jak każdy zmanipulowany pionek. Ślub nie jest przymusem. Natomiast ty jesteś śmiesznym starzejacym się jełopem któremu prawie nie dyga i który na swoją stara patrzeć nie może. To musi być wystarczajaca kara za głupotę sprzed lat :D a od moich kotów to ty się odjeb.

Gość gość
08:25 Kiedy chamstwu brakuje argumentów, to przechodzą do wyzwisk. A ja z takimi nie rozmawiam. Więc dla ciebie, bez odbioru. Rescator 555

Gość Laluz
gość dziś Oczywiście, że słyszałam. Tylko, że to instytucja dla chętnych. Chyba, że jest jakiś zakątek na świecie, w którym rezygnacja z zawarcia małżeństwa wiąże się z poważnymi sankcjami. Na miejscu autora opuściłabym taki kraj.

Gość gość
Ojej jaki delikatny. Haha. Twoja żona pewnie wierzy że jesteś wspaniały i wierny i codziennie czeka z obiadem. A ty jak się odwdzieczasz psie? Lzesz jej w żywe oczy zamiast się rozwiesc. Jak patrzysz w lustro?

Gość gość
08:29 No, powiedz suko, jak twoim zdaniem się odwdzięczam?

Gość gość
Np. tym psie że piszesz tu o monogamii w taki sposób mając żonę. Ona wie o twoich poglądach? Jeśli tak to spoko. Mam nadzieję że ona przyprawia ci rogi a ty o tym nie wiesz :D a suke to ty masz w budzie psie.

Gość gość
08:29 Powiedział bym, że instytucja dla naiwnych. Faceci dają się w to wciągnąć , a gdy otrzezwieja jest już za późno. Niestety, rozumu nabywa się z wiekiem. Zresztą, gdybyś czytała że zrozumieniem, to wiedziała byś, że daje pewną radę dla facetów. Więc nie narzekam bezproduktywnie. Rescator 555

Gość gość
Naucz się pisać dziadu. Tę wiedzę też z wiekiem powinno się nabyć. Wychodzi na to że jesteś naiwny. Przykre. Jesteś zwykłym podstarzalym koniojebca i erotomanem gawedziarzem.

Gość gość
08:33 Odezwała się suka hipokrytka. Tak samo jak ja, myśli większość facetów, i kazda rozsądną kobieta o tym wie. A moja żona jest rozsadna.

Gość gość
08 :37 Kiedy chamstwu... itd. Nie chce mi się powtarzać.

Gość gość
Gdyby twoja żona była rozsądna to nie wyszłaby za takiego dziada wiedząc do ja czeka. O tym że tak myśli większość mężczyzn to ja doskonale wiem więc pozostaw to uświadamianie dla swojej córki o ile ja masz by nie powielala błędu matki. Stać cię na to?

Gość Laluz
Rozsądne kobiety nie pozwalają zaciągnąć się przed ołtarz. Co do reszty. Od wczesnego dzieciństwa byłam uczona, że wszystko co robię w życiu ma swoje konsekwencje. A popełnione błędy trzeba starać się naprawić i wyciągnąć naukę na przyszłość ;)

Gość gość
Facet bez jaj zawsze będzie szukał 100 usprawiedliwien dla siebie. Nawet tych idiotycznych...

Gość Laluz
A jeżeli chodzi Ci możliwośc posiadania tylko jednej żony, to są miejsca na ziemi, gdzie można mieć ich więcej ;) Więc w tym przypadku chyba tylko Ty sam się ograniczasz

Gość gość
08:46, 08:49 Tak, wszystkie kobiety nie są rozsądne poza jakim drobnym odsetkiem podobnych do ciebie. W tym kraju jest też możliwość posiadania więcej niż jednej kobiety i połowa mężczyzn z niej korzystać.

Gość gość
Pluje na takich jak ty. Obyś dostał czkawki od takiego frajerskiego myślenia i został golodupcem. O ile oczywiście już nim nie jesteś.

Gość gość
Jego żona trafiła lepiej niż twoja matka. Bo jeśli jej córka wyrosła na taką głupią babę, to coś musiało być nie tak w genach.