Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oklamalam szefowa i pracownice co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Chodzę na praktyki do salonu fryzjerskiego. Wypytywały mnie gdzie wcześniej chodziłam do szkoły. Powiedziałam. Tyle że nie powiedziałam że się tam przenosiłam tylko że chodziłam od początku. Źle mi z tym że skalamalam. Ogólnie nie kłamie ale dla mnie to złe wspomnienia bo powtarzałam. Co mogę teraz zrobić? Żeby nie wyszło na jaw? Jak się zachowywać?

Gość gość
Co zrobić ?

Gość eberle
Znowu ta dziwna kobieta co wymyśla dziwne tematy. Nic nie musisz mówić. Jak koleżanki nie wiedzą gdzie chodziłaś i dopiero pytają to raczej mała szansa by ktoś cię zdemaskował. Chyba ze to same starsze panie co się nudzą po pracy.

Gość gość
Nie nie wymyślam dziwnych mało jestem na kafeterii ale przejmuje się tym no bo źle mi z tym że oklamalam ale nie chciałam o tym mówić.

Gość gość
To zależy czy dobrze ci idzie czy masz dwie lewe ręce i boją się ciebie dopuścić do klientów.

Gość lelajna
Przenosiłaś się czy zostałaś wyrzucona za brak postępów albo za kradzież lub nieuczciwość? Jeśli to drugie szefowa może cię zwolnić z powodu utraty zaufania.

Gość gość
A co ta ma za znacznie jaka szkoła? Albo masz do tego talent albo nie masz.

Gość gość
boja sie ciebie dopuscic do klientow? to napewno o zaklad fryzjerski chodzi? :) :)