Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego na kafe panuje przekonanie, że facet może pogonić szczupłą dla grubej?

Polecane posty

Gość gość

Ale grubej dla szczupłej już nie, bo inaczej jest świnią patrzącą na wygląd, i gdy szczupła zachoruje, lub przytyje przez leki, to ją z pewnością zostawi. Ciekawi mnie to bardzo. Jak wy to widzicie?

Gość gość
mamy realne problemy kochana, a nie takie pierdoły

Gość gość
JA JESTEM GRUBSZA A MÓJ PIMPELEK WCIAŻ MNIE KOCHA-

Gość gość
Pimpelek? Buahahahaa

Gość gość
No nie widzę tu nic śmiesznego. Pimpelek lubi kiedy tak pieszczotliwie go wołam:)

Gość gość
A jakiego ma pimpelka w spodniach?:D:D Autorko, to o czym piszesz to wywody grubych kobiet. One mają takie dziwne przekonania

Gość gość
gość dziś mamy realne problemy kochana, a nie takie pierdoły vvvvvvvvvvv Mów za siebie. Dlaczego uważasz, ze jak mam jakieś problemy? Moje życie jest piękne i nie wymyślam problemów na siłę. Ps. nie jestem autorką. A wy co tak cicho siedzicie? Zawsze podnosicie larmo, jakie to chude (szczupłe) są okropne i , ze każdy facet marzy o puszystej (czyli grubej) i tylko kryptogeje wiążą się z tymi szczupłymi, a teraz nie macie nic do powiedzenia?

Gość gość
Też się kiedyś dziwiłam. Przestałam jak zobaczyłam grubszą znajomą z facetem który świata po za nią nie widzi. Ona fantastyczna kobieta że sliczną buźką. Dzis są zgodnym małżeństwem. Jest wiele takich par. Każdy lubi co innego i nic nam do tego. A gruby facet? Ilu jest takich i co jakoś znajdują się chętne.

Gość gość
tam miało być Pimpalek- przeliterowałam się jednak już poprawiam. Pimpaluś ma pytona w rozporze, niejedna by uciekła ślizgając się jakby jej pokazał co potrafi.

Gość gość
gość dziś Też się kiedyś dziwiłam. Przestałam jak zobaczyłam grubszą znajomą z facetem który świata po za nią nie widzi. Ona fantastyczna kobieta że sliczną buźką. Dzis są zgodnym małżeństwem. Jest wiele takich par. Każdy lubi co innego i nic nam do tego. A gruby facet? Ilu jest takich i co jakoś znajdują się chętne. oooo No fajnie, tylko jak to się ma do tematu?

Gość gość
A ten Pimpelek to pewnie 150kg perełka