Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doprowadziłam teściową do łez i nie czuje się źle a wręcz przeciwnie, wspaniale

Polecane posty

Gość gość

toczymy wojne z teściówką, znosiłam wiele jej numerów ale zaczęłam się stawiac i widzę , ze przynosi skutek, potrafi tylko chodzic po ludziach i się żalić, a mi nic nie zrobi! nie rozmawiamy ze sobą już od prawie roku.. poszło o to, że do mojego męża chodziła i mówiła, ze ja obraziłam, że jej zle cos powiedzialam, ze mna nie potrafila sie porozumiec to obrazilam ja, ale skoro mówiła takie brednie to zaczelam się zachowywać tak w jakim swietle mnie przedstawia. przylazła do mnie ostatnio , otwieram drzwi i jej pytanie( zawsze zadaje takie samo jak do mnie przychodzi od 1,5 roku) czyli: Natalka śpi? mówie: tak , śpi. teściowa na to, to daj mi znać jak wstanie. a ja na to, nie. tesciowa jak to nie? mówie, no porpostu niech karol( powiedziałam imie męża)ci daje znac, a nie ja. a potem dodalam ze dziecku i tak mowie ze ona jest nikim dla niego. poplakala się i poszla. i spokój na kolejne dwa miesiące haha. oczywiście po tej sytuacji mój maż był wezwany do niej na rozmowę i opowiedziała mu o całej sytuacji, domyslila pare zdan więcej abym wyszla na gorsza, mąż przyszedł i nic nie powiedział, zadnego morału mi nie udzielił, nie pouczał , już też chyba nie chce mu się brac udziału w naszej kłotni. ja jie popuszczę , ana też widze, ze nie ma zamiaru to kłócimy się dalej, tylko ona ma gorzej , bo nie widuje mojej córki, mam spokoj chociaż i co myślicie

Gość gość
Sorry ale nie wiem z czego się tu cieszyć. Z braku klasy u Ciebie? Ja też nie przepadam za moją teściową, też próbowała mieszać w moim życiu. Ale nie wyobrażam sobie grać dzieckiem. Mimo wszystko jest babcią, my się lubić nie musimy ale wnuczka babcie kocha i nie wyobrażam sobie przy dziecku mówić złych rzeczy.

Gość gość
Eh czemu wszystkie baby na starość tak dziwaczeją. Moja matka też zawsze obgaduje moją dziewczynę. Az sam mam ochotę jej czasem powiedzieć żeby stuliła dziób bo nie ładnie tak kogoś obgadywać za plecami. W dodatku w większości to wyimaginowane problemy.

Gość gość
A nie wywrzeszczałaś jej prosto w twarz prowokatorko znana ?

Gość gość
Lata szybko lecą, przyjdzie czas że twoja synowa, a jeśli jej nie będziesz miała to twoja własna córka zabroni ci widywać wnuki a potem odda cię do domu starców bo przecież będziesz dla niej nikim!

Gość gość
Slabe provo debila, nawrzeszcz i zamknij się w sraczu na dworzu,teścia będzie zadowolona ze bachora nie nianczy

Gość gość
Nowe prova slabe.. 0/10

Gość gość
Autorka nawet jeśli wymyśliła ten temat to jest prosta jak świński ogon i jedyna w swoim rodzaju.Jeśli jakaś X myśli że jej dziecko jest Bóg wie kim dla babci to ma coś z mózgiem.

Gość gość
Autorko albo jestes naj****a albo p******a