Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochałem ją w usta... teraz jest śmiertelnie obrażona.

Polecane posty

Gość gość
ja też tak mam, że jak kobieta pozwoli mi na penetracje ust delikatnie mówiąc wpadam w trans jakiś, to tak silne podniecenie, że nie jestem sobą. Kobiety uważajcie podczas loda, bo jak umieścicie go w gardle to jest takir doznanie, że facet traci kontrole nad sobą.

Gość gość
Jesteś zboczony, a do tego palant.

Gość gość
Zamulasz facet. Powiedz to jej. Co to kogo obchodzi?

Gość gość
Ide do mamy sie przytulic. Przez tego Pana co napisal te historie juz nie patrze na mezczyzn tak samo i boje sie teraz wyjsc za maz bo jak po slubie zrobi mi tak jak ten Pan :( nie chcialam tego przeczytac, to straszne :(

Gość gość
Zajdź sobie normalnego faceta, bo z tym psycholem i gwałcicielem będziesz miała rozwód w ciągu roku.

Gość gość
To ma rację że jest obrażona, ja bym ci nie darowała i poszłabym na policję zgłosić gwałt, zresztą między nami nigdy by do niczego ni doszło bo omijam takich psycholi jak ty szerokim łukiem. Powinna odwołać wszystko, pieniądze za imprezy slubne na pewno da sie jakoś odzyskać.

Gość gość
Tacy jak ty powinni być SAMI do śmierci.

Gość gość
ty jesteś niebezpieczny. Nie wiadomo co ci strzeli do łba za pół roku, jak obecne zboczenia ci się znudzą. Ja bym się z kimś takim nie wiązała.

Gość gość
ty byłeś jak w narkotycznym transie i nie wiedziałeś co się z nią dzieje. A gdyby się tak udusiła?

Gość gość
Tak rozmyslam co w takiej sytuacji mogłaby zrobić osoba gwałcona. A gdyby pociągnęła gwałciciela za kolana? Mógłby stracić równowagę a ona wtedy mogłaby mu nadepnąć na krocze i np. wybić oko. Muszę pójść na jakiś kurs samoobrony, żeby mnie nic takiego nie spotkało :)

Gość gość
Zobaczcie filmy typu gag factor to obrzydliwe, ale faceci tam zachowują się właśnie jakby byli w jakimś transie...

Gość gość
Powinna z nim zerwać NATYCHMIAST.

Gość Autorrrrrrrek
Prosiłem ja dziś o spotkanie, że chciałem jej wytłumaczyć, że podczas tego straciłem panowanie nad swoim ciałem bo było to dla m ****ardzo przyjemne doznanie i nowe. I żeby odebrała to jako komplement, ale napisała mi ,że zachowałem się jak ostatni gnojek i ,że tylko się pogrążam tym tłumaczeniem... myślałem że jak facet podoba się kobiecie to jest ona w stanie to zadowalac na różne sposoby. Nie uważam, że powinienem jej błagać o wybaczenie , to tylko seks, eksperymenty w łóżku są normalne...

Gość gość
obrzydliwy temat ,a jakie ma wzięcie , no proszę ! Świat chyba stanął na głowie i wszystko wokół jaj i doopy się kręci !

Gość gość
Była już podobna prowokacja, powielanie tylko i tyle.

Gość gość
Ja bym cię pozwala o gwałt jesteś smieciem

Gość gość
18:09 przemyśl różnicę pomiędzy "wzięciem" a oburzeniem i potępieniem, tępaku. Zadanie na dzisiejszy wieczór.

Gość gość
Żenujące, nie chciałabym być w skórze dziewczyny, której facet robi takie rzeczy a potem jeszcze to opisuje. Na jej miejscu wytoczyłabym ci proces o gwałt i zniesławienie.

Gość gość
Ejtamojtam! Zlałeś jej się do buzi i co z tego? Wszyscy dzisiaj tak robią bo nastały takie czasy że ludzie ru/cha/ją w co tylko mogą. I pamiętaj, że żebyś nie wiem co wymyślił to I tak już to było znane tysiące lat temu. A że ona tego jeszcze nie praktykowała to nie znaczy, że nie powinna spróbować. Teraz wie i następnym razem będzie sama prosić o tą przyjemność.

Gość gość
Ten temat pokazuje że większość Polaków to wsiurstwo mentalne ,nasmiewanie się z gwałtu , was się powinno zamykać w klatce ze zwierzętami albo nie , nawet dla zwierząt jesteście poziom za nisko

Gość gość
Ja sie nie naśmiewam, mnie to przeraża :o

Gość gość
ssssssssssssssssssssspierdralaj razem ze swoimi doznaniami ! Widać nigdy tego nie doświadczyłeś ,stąd bez przerwy i wciąż zaśmiecasz forum swoimi fantazjami !

Gość gość
Baby to falszywce i intrygantki... same biorą do japy a tytaj wypisują że gwałt by zgłosily :-D Gdyby facet miał tak nasrane że po stosunku by szedł zgłosić bo mu się nie podobało, to by go wyśmiali ;-)

Gość gość
Gdy kobieta nadstawia psitę do lizania to też gwałt na facecie gdy mu się nie spodoba? :-)

Gość gość
Nie, baba zawsze wrobi faceta :-D

Gość gość
Wystarczy zaproponować nagrodę materialną i obciąganie robi się fajne a nie żaden gwałt, to faktycznie źle świadczy o kobietach, demaskuje hipokryzję i zakłamanie :-)