Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo skapy okres

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 20 lat. Zaczne od tego, iż z moim chłopakiem 2 tygodnie temu na wakacjach kochaliśmy sie z zabezpieczeniem (tj. z prezerwatywą). Moje cykle są bardzo nieregularne (jedną z poprzednich miesiączek dostałam po 51 dniach, choć przeciętnie jest to 37 dni). W dniu, w którym spodziewałam sie miesiączki, dostałam jej. Krwawienie trwało krótko, ok 2h. Dziś jest 49 dzień mojego cyklu. Moje pytanie brzmi: czy to jednodniowe plamienie to mógł być okres? Czy moge być w ciąży, jeśli prezerwatywa była cała?

Gość gość Asia
Hej :) Czy jednodniowe, 2-godzinne plamienie to okres? No trochę dziwne. Jeśli jesteś pewna, że prezerwatywa była cała to według mnie w ciąży nie jesteś. Zawsze możesz dla pewności zrobić test ciążowy. Ale według mnie powinnaś iść do lekarza, żeby sprawdzić czy wszystko jest w porządku, czemu to krwawienie trwało 2 godz. Poczytaj też sobie http://antykoncepcjanamiare.pl/antykoncepcja-doustna-jakie-daje-korzysci-poza-antykoncepcyjnymi/ . Mi właśnie antykoncpecja pomogła na taki nieregularny okres. Nigdy nie wiedziałam czy będzie trwał 28 czy 45 dni i jeszcze był bardzo obfity. Teraz, jak biorę tabletki wszystko się unormowało.