Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wszędzie tak dużo karyn i plastików

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj byłam zjeść w galerii handlowej i prawie każda dziewczyna w moim wieku to jakaś wymalowana sztuczna barbie z mina jakby jej coś smierdzialo

Gość gość
Dobrze, że jak kobieta a nie babochłop udający kobietę.

Gość gość
bo tak im każe TV i kolorowe babskie gazetki a baby to bezmózgi i robią to co im się każe, PROSTE

Gość gość
A ja mam długie czarne włosy, duze ciemne oczy, zrobione usta, przedłużanie paznokcie i mam gdzieś opinie innych ludzi. Ja moim wyglądem nikogo nie krzywdzę a jeśli ktoś tak bardzo potrzebuje oceniania innych ludzi to Proszę bardzo

Gość gość
Ale taka kobieta wygląda jak prostytutka , żaden normalny facet się za taką nie obejrzy tylko jakieś sebixy

Gość gość
Wygląd to nasza wizytówka ,znam piękna dziewczynę która oszpecila się takim stylem i zwykłą szara myszkę ale też ładna i inteligentny wysoki facet wybrał właśnie ta szara mysz , dlatego że wygląd plastika kojarzy się z puszczalskimi i idiotkami

Gość gość
Nie interesuje mnie zdanie mężczyzn na mój temat. Tym bardziej Polaków

Gość gość
Już jakaś zazdrosna Karyna w natarciu. Żal dupę ściska? Ja jestem naturalnie piękna, zero makijażu, zero balsamów, zero maseczek a wyglądam na 20 lat młodziej :) tylko szare mydło i szampon ziołowy na moje piękne blond włosy. Widze jak one wszystkie mambie spoglądają z zazdrością. Jestem po prostu naturalna pięknością. ;-) Autorka

Gość gość
Wygląd to tam pół biedy ale faktycznie te laski wyglądają jakby im ktoś sztywny kij w tyłki włożył. Zniechęcona mina, wyraz chłodu i skrzywienia na twarzy, usta wybałuszone niczym kacze dzioby i te sztywne i ciężkie ru/chy, zero miękkości i wdzięku w gestach i sposobie poruszania sie. Każda robi sie na zimna księżniczkę, dumna i niedostępna. Czy tylko takie cos podoba sie facetom?

Gość gość
15;56 oho jak na 20 lat mlodziej to pewnie jakas 40-ka sie wypowiada :D. Tylko ci sie wydaje ze wygladasz na mlodsza :D.

Gość gość
15:58 a do tego bardzo skromna ha ha... Co za pustostan !!!

Gość gość
15:56 prawda jest niestety taka ze zero makijazu = pasztet. Nie chce ci sie dbac o siebie, w swoim mniemaniu wygladasz na mlodsza a tak naprawde dla innych jestes niewidoczna. Bo wlasnie tak wygladaja 40-tki bez makijazu, nijak.

Gość gość
Kolejny zazdrosny plastikowy pasztet. Bawią mnie wasze komentarze ;)

Gość gość
gość dziś Nie interesuje mnie zdanie mężczyzn na mój temat. Tym bardziej Polaków Zgłoś Bo tylko polak ci powie prawde że wyglądasz ja KOORFA

Gość gość
16:06 zadna z tych "karyn" nawet na ciebie nie zwracala uwagi a ty je wszystkie mierzylas z zazdrosci wzrokiem. Tak to jest jak nie ma sie znajomych i zazdrosci sie mlodszym interakcji z drugim czlowiekiem :D.

Gość gość
gość dziś wstaw fotke albo przestań halucynować

Gość gość
baby to pustaki i bezmózgi, tylko roohać i kop w du'pe, tyle

Gość gość
Bo my kobiety się roochac lubimy ale nie z wami szczyny.

Gość gość
Przecież kafe to siedlisko pustackich Karyn :/ Widzieliście tu kiedykolwiek ambitniejszą dyskusję? :/

Gość gość
Ty k***o wyżej, zazdrisnico Bo Ci wyj***e

Gość gość
16:04 " zero makijażu pasztet " słyszysz siebie ? To jak masz konska mordę albo jak czarownica to myślisz że makijaż magicznie ci zmienia rysy twarzy ? Nadal masz brzydką twarz tylko że umalowama, jak dziewczyna jest ładna bo będzie ładna i bez makijażu

Gość gość
A dbanie o siebie to nie zakrywanie syfow podkładem tylko dobre kremy wizyty u lekarza i spokojny sen a nie palenie kiepow i picie co weekend

Gość gość
Ja lubię karyny przykład mojej ulubienicy www.instagram.com/zuigram/

Gość gość
19:06 akurat ona jest średnia aż boli , ma podluzno jajowate rysy twarzy to już karyna sycheva z Rosji ma dużo ładniejsze rysy twarzy niż ta wymalowana sredzizna

Gość gość
U naszych rodaczek łatwo zauważyć wypucowanie na granicy kiczu i taniochy. Niektóre czasami wyglądają niczym poszarzałe mopy do mycia podłogi przyozdobione pelargoniami. Wyobraźcie sobie taki obrazek - pospolita, szaro bura twarz o mdłych rysach, makijaż niezbyt gustowny, ciuchy tez doopy nie urywają a na głowie odpitolone loczki jakby u lalki jakiejs. Patrzysz na to i widzisz ze cos tu sie mocno gryzie. Kontrast miedzy świeżo zrobionymi barokowymi loczkami a boleśnie pospolita i nijaka reszta szczypie w oczy. Do tego wołowa tusza i zero subtelności. Inny obrazek - strzelista i smukła farbowana czarnulka. Wszystko idealnie gdyby nie ta sztuczna czerń wokół jasnej cery, ewidentnie widać ze panna jest blondynka a farbowane długie czarne proste hery tylko ja oszpecaja i dodają tandety. Mało z was ma dobry gust. Niektóre nawet gdy obwiesza sie świecidełkami wyglądają fajnie gdy wiedza jak to zrobic, inne wyglądają jak rozgotowany kartofel upackany mortadela i powidłami ze śliwek węgierskich

Gość gość
19:19 lecz się na łeb ja mam naturalne rudo brązowe Loki i nie będę ich prostować bo jakiś bezbek tak chce , jak mnie smieszy jak wypowiada się taki " wyjątkowy płatek śniegu " a pewnie jakby zobaczyć mordę to jeszcze gorsze pospolstwo niż o którym mówi tylko że z większym mniemaniem o sobie

Gość gość
Ja tez mam kręcone włosy i nie będę ich prostować mam na to wyj****e

Gość gość
Ale beka, jak ktos tu pisze ze zui jest mocno srednia to widac kto tu jest zakompleksiony. Droga 40-tko serio, zadna kobieta nie jest pieknoscia bez makijazu i zadna normalna nie wyjdzie z domu chociazby bez tuszu czy wydluzonych rzes. Bawi mnie to jak bardzo zazdroscisz tym rzekomym "karynom" mlodosci i tego ze nie sa tak zgorzkniale aby w internecie nabijac sie z czyjegos wygladu :P.

Gość gość
Ta zui ma jajowata twarz i dziwny nos , taka nie wyrazna, ty na łeb upadlas ze ona jest ładna , to jest najbardziej przeciętna dziewczyna jaką widziałam z nijakimi rysami twarzy , ładna to jest marta Żmuda Trzebiatowska albo Anna Przybylska a nie taka jajowata glowa bez rysow twarzy