Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciwość to zguba

Kobiety są strasznie pazerne na kase

Polecane posty

Gość podstępne czyny
gość dziś nie robie sobie jaj tylko filtruje pustaczki, pasożyty, lecące na kase, lecące na auto, lecące na łatwe życie, lecące na wszystko tylko nie uczucie, takich śmieci nie potrzebuje i gdy idą to wygrałem, bo potrzebuje kobiete na dobre i na złe, bo na dobre to każda lalka poleci

Gość gość
Każda chcę zabezpieczenia - tyle że chcę go bez jakichkolwiek starań z jej strony, rozumiem kobiety które pracują i mówią skoro ja jako kobieta zarabiam X kasy to ty jako mężczyzna powinieneś zarabiać X + 1000zl. Ale najwięcej oczekują te które nie mają nic, nie pracują, tzn mają często jeszcze dziecko.

Gość podstępne czyny
gość dziś nie szukam najładniejszej tylko taką która nadaje się do codziennego życia, rozwiązywania problemów itp, a nie księżniczke leworęczną, lecącą na gotowe, bo do czego mi tępą pusta lalka? A jak waży 100kg to troche za dużo raczej dla mnie ( choć innym to może nie przeszkadzać ) i coś z nią nie tak ( może wada genetyczna ), bo może ważyć max tyle co ja lub mniej i troche o siebie powinna dbać dla własnego zdrowia choćby

Gość gość
Ja rozumiem te piękne i zadbane. Ale gdyby mi przeciętna wyskoczyła z pracą to bym ją wysmial.

Gość gość
gość dziś bo wiele szmat zrobi dla kasy WSZYSTKO, było głośno o modelkach którym do gęby arab srał za kase, no takich szmat to bym nie chciał nawet jakieś miss miss

Gość gość
gość dziś szczęściarz że cie znalazł

Gość gość
Ja jestem przeciętny z wyglądu, kasa nie czyni mnie bardziej przystojnym i mam tego świadomość, lubię ładne przeciętne kobiety i nie uderzam do modelek, chcę by sypiały ze mną bo to ja je kręcę a nie z moimi pieniędzmi. Uważam że i przeciętna i ta bardzo brzydka ma prawo wymagać by mężczyzna zarabiał więcej niż ona.

Gość gość
Moja siostra jest w ciąży za granicą, gdzie się urodziła i choć jest genetycznie polką to nie ma księżniczkowatych zachowań. Obecnie pracuje nawet w ciąży i będzie pracowała do końca ile da rade BO TAK CHCE. Po porodzie dostanie 10 tygodni wolnego i WRACA do pracy BO CHCE. W PL leniwe szmaty już po paru tygodniach ciąży biorą zwolnienia, udają wielce chore itp, a po porodzie dostają rok+ płatne. Potem dziwią się dlaczego w PL wysokie podatki i kiepskie pensje, bo jest masa PASOŻYTÓW, dlatego.

Gość gość
Nie bój się SZMATO , taką kobietą pasożyt i tak na takiego golodoopca jak ty nie poleci , tobie to nie grozi biedaku w dziurawych majtkach

Gość gość
" największe wymagania mają te które nic nie mają albo nie pracują " to kto ci broni startować do pani doktor albo właścicielki korporacji

Gość gość
Rozumiem bo tacy są bogaci faceci. Mimo wszystko uważam że nie należy się takiej wygodne życie tylko za wygląd.

Gość gość
A dlaczego nie ? Niech każdy żyje jak chce tobie guzik do tego co robi inny facet

Gość gość
Skoro kobieta nie ma prawa lecieć na kasę to facet nie ma prawa lecieć na wygląd , nie masz kasy to bierz starszą od siebie i brzydka

Gość gość
Zabezpieczenie = ślub i dziecko z bogatym facetem. Niby tłumaczą że gdyby on ją nagle zostawił dla młodszej chcą mieć prawo do połowy majątku i alimenty, w praktyce wygląda to tak że gdy jej zechce się bzykać na boku to po rozwodzie chcę mieć gdzie mieszkać i kasę na jakiś czas by poszukać innego frajera.

Gość gość
A co w tym złego że kobieta chce od życia czegoś więcej niż bycie służąca za darmo ? To wy szukacie darmowego wola roboczego , nie znam żadnej dosłownie żadnej kobiety która nie robi nic a nic , często pracują a jak nie to chociaż zajmują się domem gotują sprzataja, ale dla polaczka najlepiej wszystko zrób a broń Bog coś wymagaj, bo od wymagań jest tylko pan i władca polaczek

Gość gość
dziś A dlaczego nie ? Niech każdy żyje jak chce tobie guzik do tego co robi inny facet Zgłoś X Ponieważ na to nie zarobiła. Chce porsze to nich przerobi tysiące fiutow w burdelu. Chyba że popierasz takie życie za wygląd https://youtu.be/c5DEev2NB-g

Gość gość
Faceci też są roszczeniowi bo chcą od kobiet seksu cały czas i to że oni wymagaja jest ok ale jak kobieta chce ustawionego faceta to źle , banda hipokrytow z listą wymagań a kobieta to ma być cicho zarabiać gotować i nic nie chcieć bo od razu roszczeniowa , polaczki cwaniaczki zawsze graja słowem " materialistka " żeby kobieta już swoje wymagania zanizyla do zera

Gość gość
dziś A co w tym złego że kobieta chce od życia czegoś więcej niż bycie służąca za darmo ? To wy szukacie darmowego wola roboczego , nie znam żadnej dosłownie żadnej kobiety która nie robi nic a nic , często pracują a jak nie to chociaż zajmują się domem gotują sprzataja, ale dla polaczka najlepiej wszystko zrób a broń Bog coś wymagaj, bo od wymagań jest tylko pan i władca polaczek X Nie podoba się to może być stara panna :D

Gość gość
Na mnie zarabia facet , kupił mi auto i co mi zrobisz ? Możesz pozazdrościć mu zaradności

Gość gość
A ja wam powiem, ze takie gadki, ze baby to materialistki to najczesciej uprawiają faceci bez perspektyw, mieszkający wciaz w swoich kawalerskich pokojach w domu rodzinnym, jeżdżący starym wyjeżdżonym BMW, zarabiający 2 tys., ktorzy żałują wlasnie na kawę badz obiad i tacy to najczesciej głoszą, ze jak kobieta chce wejść na herbatę, zeby nie marznąć, to jest okropna materialistka:D Moj ma gest i jest szarmancki i sam mi przyznał racje, ze owszem jest jak wyzej napisałam, normalny facet, ktory szanuje kobietę zawsze bedzie sie potrafił podzielić:-) Sama jestem raczej rozważna jesli chodzi o wydawanie pieniędzy i nigdy niczego nie oczekiwałam, a drogie kolekcje czy prezenty wprawiają mnie w zakłopotanie, ale nigdy nie zapomnę, jak 10 lat temu jako bardzo wyrozumiała młoda dziewczyna, przez cały wieczor chodziłam z facetem po dworze, a przemarzłam tak, ze w domu pod kołdra nie mogłam sie rozgrzać:O bo ten pan jakos nie pomyślał, a ja oczywiście nic nie wymagałam:O Chociaz z tego co czytam to i tak miałam szczescie, bo faceci zawsze płacili na pierwszym czy kolejnym spotkaniu, czy znajomosc była perspektywiczna czy nie. Kiedys spotykałam sie ze starszym, w sumie nie iskrzyło miedzy nami az tak bardzo, wiec bez żalu znajomosc sie sama rozeszla, ale ten tez jakis specjalnie gentelmenski nie był, bo pamietam jak raz jeździliśmy bez sensu wieczorem z jego żonatym i dzieciatym kolega oraz jego młodociana kochanka:o samochodem, a ona w miedzyczasie pisała SMS ze swoim chłopakiem:o, a ten "moj" z piwkiem w ręku:-/ Faceci maja wymagania z kosmosu, a sami oszczędnie podchodzą do sprawy;)

Gość gość
20:59 nie będę stara panna po prostu będę omijala takich śmieci szerokim łukiem jak każda szanująca się kobieta w tym kraju a takie wszy i nieroby jak ty wymra

Gość gość
Najgorsze są grube z małymi piersiami.

Gość gość
Większość facetów nazywajacych kobiety materialistkami to nieroby , bo to że kobieta ora w domu i w pracy to ok , ale zaplac za nią to już beee, po co mi taki garb ? Mogę wziąć normalnego faceta który nie sknerzy na mnie jak na najgorszym wrogu , ja nawet bezdomnym kupuję jedzenie , jak facet mi żałuję jedzenia to z tego nic nie będzie bo widać że patrzy tylko na siebie

Gość gość
No tak bo kobieta powinna cię altruistycznie kochać za nic , gotować sprzątać nic nie wymagać , a ty tylko brać brać brać i brać , stosuj się do własnych zasad nierobie , jak kobieta zarabia ty też , sprząta ty też , opiekuje się dzieckiem ty też , pracuje w ogródku ty też , jest ładna ty też masz być przystojny , jak ona się maluje ładnie ubiera ćwiczy ty masz chodzić ma siłownie , nosić ładne ciuchy , być wysoki

Gość gość
A wy byście chcieli żeby każda kobietka ru/cha/la się z byle goło/dup/cem? Nie ma tak dobrze. Na piękne oczy...

Gość gość
Nigdy bym się nie związała z partnerem, który jest niezaradny życiowo, nie potrafi zarobić kasy a na dodatek chce żeby jeszcze dopłacać do takiej znajomości. To nie dla mnie. Może i jestem materialistką ale wolę być młoda, piękna i bogata niż stara, brzydka i biedna. Goownozja/dy wy/pier/da/lać!

Gość gość
A faceci są pazerni na wygląd , umiejętności gotowania i dawania doopy, ale wy to macie prawo wymagać HIPOKRYCI nie ?

Gość gość
No tak bo najlepiej to być smutna kura domowa ,,która pracuje jak dziki osiolek ogarnia dom a później facet mówi jej że jest gruba i ma kochankę , chyba tylko naprawdę kobieta z zacmionym umysłem pójdzie na to

Gość gość
Dlatego się rozwiodłem, utrzymywałem pasożyta który niewiele robił w domu, sex dwa razy na miesiąc bo po ślubie nagle straciła ochotę, a wydawać kasę lubiła. Teraz nam święty spokój od zgrzedzenia, nie mam teściowej. Sex ze znajomą cichodajka kiedy chcę za ułamek tego co kosztowała żona, mogę rozwijać swe hobby, spotykać z kim chce.

Gość gość
21:32 no tak jest się czym chwalić , prowadzenie życia jak typowy pustak , widać że ci się nie wiedzie skoro siedzisz na kaffe, jesteś przykładem na to że faceci bywają gorsi od kobiet , śmieszy mnie jak ktoś mówi " zostawi cię bo leci tylko na twoją kasę " a facet to lepszy ? Nie dajesz doopy też cię zostawi znaczy że też nie wie co to miłość tylko kalkuluje i wy śmiecie szkalowac kobiety