Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zacząć cieszyć się życiem?

Polecane posty

Gość gość

...no właśnie, jak? Bo ja już nie wiem... Moi rodzice od dziecka zawsze mi powtarzali że ciężko mi dogodzić. No i cóż, im bardziej się starzeje tym gorsza się staje. Niby w każdej sytuacji jest coś pozytywnego, bla bla... Ale ja tak nie potrafię. Chciałabym, żeby wszyscy robili tak jak ja chcę :( np.tego lata mój facet zabrał mnie na urlop do miasta, które chcialam zobaczyć, a szczególnie odwiedzić tam jedno miejsce - miejsce odwiedzone, cel osiągnięty, cieszyłam się jak dziecko. Niestety reszta była tragiczna - a to mnie bolały nogi od zwiedzenia, a to zobaczyłam cos fajnego a on delikatnie mi zasugerował żeby nie kupować bo mam X takich samych rzeczy w domu i już, bo jak on śmiał! , a to pojechaliśmy autobusem zamiast samochodem, a to siedzieliśmy w knajpie nie robiąc nic (wiadomo jakie temperatury byly tego lata...). Aż pierwszy raz w życiu poklocilismy się z tego powodu, a skoro nawet on to zauważył (pod tym względem nie jest specjalnie bystry) to chyba jestem bardzo upierdliwa. Najgorsze jest to że ja sobie zdaję z tego sprawę że zachowuję się jak nastolatka z fochem ale czasem po prostu mam takie "napady" że momentalnie tracę humor i się frustruję. Ratunku...co z tym zrobić?

Gość gość
Zacznij od masturbacji palcem po ci*pce. Nigdy tego nie robiłaś?

Gość gość
Najnormalniej w świecie zostaniesz starą panną, a jeśli uda Ci się wyjść za mąż, to na stówe rozwódką. Ludzie którzy nie mają w sobie pokory, zawsze zostają sami i zgorzkniali.

Gość gość
Też mam podobnie, nie umiem cieszyć się życiem o zachowuję się czasami jak humorzasta smarkula, chociaż jestem mężatką i matką. Mój mąż wie jaka jestem, dzieci też, nie strzelam fochow o byle co, ale trudno mi dogodzić i jestem krytyczna. Z tego co piszesz to doskonale Cię rozumiem, urlop autobusem to koszmar, a siedzenie w knajpie dłużej niż wymaga zjedzenie posiłku zawsze rodzi we mnie złe emocje :-( Ja akurat wakacje miałam cudowne, ale zaraz po powrocie znalazły się powody do niezadowolenia.

Gość gość
21:39 Masz racje, a Ty dziewczyno marsz do psychologa jeśli nie chcesz sobie życia zmarnować

Gość gość
Kiedys wpadlam w mega dolek, nie wychodzilam z domu przez miesiac, bez wyraznej przyczyny. I zaczelam n*******lac caly dzien na youtube dokumenty, o chorych dzieciach, o ludziach ktorzy wyszli na prosta albo ktorzy sa szczesliwi pomimo strasznych chorob itd. I moze to banalne, ale docenilam to co mam

Gość Autorkaa
Gość 21:40 właśnie, "trudno mi dogodzić i jestem krytyczna" - dokładnie taki mam problem :) Czyli Twój mąż i dzieci to akceptują? Bo wszyscy mi mówią że z takim podejściem w końcu zostanę sama... Gość 21:44 - nie działają na mnie ckliwe historyjki innych :/ próbowałam, ale niestety...

Gość gość
Wychodź na spacery, uśmiechaj się do ludzi, głęboko i miarowo oddychaj, biegaj, jeździj na rowerze, zmęcz się w ciągu dnia fizycznie, wysypiaj, nie przejadaj, słuchaj fajnej muzyki, obejrzyj komedię lub kabaret, dziękuj Bogu, że żyjesz w pokoju - nie spadają Ci na głowę bomby, że masz zdrowie, że inni wiele by dali, by być na Twoim miejscu. Czy naprawdę trzeba wiele z tego stracić, by potem z trudem odzyskując, przywrócić radość życia? Może tak...

Gość Hotel Klimek SPA w Muszynie
Warto też sprawiać sobie małe przyjemności. Wszystkich spragnionych odpoczynku zapraszamy do skorzystania z naszej oferty Hot Deal. To pobyt w przepięknej okolicy Beskidu Sądeckiego w niezwykle atrakcyjnej cenie. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Pozdrawiamy, zespół Hotelu Klimek****SPA.