Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ptysiulaaa

Nie wiem co myslec

Polecane posty

Gość Ptysiulaaa

Kurcze, podobal mi sie jeden facet(zauroczylam sie nim). W sumie to orawie sie nie znamy, pare razy zamienilismy pare slow i smsow. Niestety on widzialam ze nie jest raczej mna zainteresowany poniewaz z czasem juz nie odpisywal, nawet jak go spotykalam nie powiedzial czesc. Ok stwierdzilam jakos musze to przetrwac chociaz do dzisiaj nie moge przestac o nim myslec. Az tu nagle zgadalo sie z kolezanka ktora tez go zna ze byl kiedys kobieciarzem i flirciarzem, rozwiozdl sie poniewaz zdradzal zone. Kurde to skoro taki flirciarz z niego i uwielbia kobiety to co jest ze mna nie tak ze przestal sie odzywac. Nigdy ze mna nie flirtowal(no moze raz) potem przestal sie odzywac. Ma tez partnerke obecnie i dziecko. A moze jednak byl zainteresowany i mial ochote na cos wiecej ale jednak chce juz byc wierny tej jednej i dlatego unikal ze mna kontaktu? Ja nie oczekiwalam niczego, poprostu uwazalam go za kolege z ktorym czasem moge pogadac. To chyba nie jest zakazane w zwiazkach heeh. Nie wiem co myslec.

Gość gość
Poradź się robaczka, na pewno da ci wsparcie;)

Gość Ptysiulaaa
Kogo?

Gość gość
nie czytalam calosci ale moze zona sie dowiedziala

Gość gość
Może nie chce mu się tracić czasu. Napisz mi że chcesz być przer****** i tyle. Po co się tak czaić?

Gość gość
gość dziś Ale o czym mogla sie dowiedziec, skoro nie laczylo ich nic, nie spotykali sie. Moim zdaniem moze tak wlasnie byc tzn ma teraz druga z ktora ma dziecko i stara sie jej byc wierny. Ty tez moglas go zauroczyc swoja osoba i z czasem stwierdzil ze jak dalej bd utrzymywal z toba kontakt to w koncu do czegos dojdzie i dlatego go urwal. No ale zeby nawet czesc nie powiedziec...?

Gość gość
Następna dzifka k*****arzowi chce nadstawić... a później 100 tematów założy jaki to k*****arz i jakie życie niesprawiedliwe :-D

Gość gość
A moze jednak nie jest zainteresowany? Zauwazyl ze sie nim zauroczylas i zdystansowal

Gość gość
Nawet roochacz nie ma obowiązku uszczęśliwić każdej chętnej do nadstawienia! :classic_cool: ...i swoje uczucia ma!

Gość gość
Ale dziewczynie nie chodzi o przelecenie, tylko o zwykla znajomosc

Gość gość
ja nie rozumiem ludzi ? po co Ci taka znajomość gdzie facet jest zajęty?

Gość gość
A to kumplowac mozna sie tylko z wolnymi facetami czy kobietami?