Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U was w bloku też mieszka taka chołota słoikowa?

Polecane posty

Gość gość

Przyjezdni, niewiadomo skad, niewiadomo kto, z nikim nie utrzymuja kontaktu, na klatce schodowej ani pod blokiem nawet nie idzie ich nigdy spotkac. Mieszkaja moze we 4 w jednym mieszkaniu. Wszystko juz dobrze po 30stce. Co noc, na balkonie i biesiaduja do poznych godzin. Chlopy pija i sie smieja, a te p***y dra sie i smieja jak specjalnie na zlosc innym. W dzien spia, bo do pracy jeszcze nie widzialem zeby wychodzili. Skad taki element sie bierze?

Gość gość
Z Podlasia, Mazur,lubelszczyzny. Najgorsza cholota. Generalnie Polska wschodnia.

Gość gość
22:32 No to u mnie Warszawka taką chołotę robi. Mieszkam w Krakowie, a pod domem blachy WE

Gość gość
"Hołota" , nie "chołota". "Nie wiadomo", nie "nie wiadomo". To tak, jeśli juz krytykujemy.

Gość gość
23:01 Kultura czy wykształcenie? Ja mam większy szacunek do tego pierwszego, bo wykształceni potrafią być jeszcze bardziej gburowaci i prostaccy niż tak zwany margines...

Gość gość
Ja aktualnie do hołoty z bloków nic nie mam. Była nie do zniesienia i nie mieszkam już w bloku, tylko w domu w podmiejskiej dzielnicy. Jest tu trochę rodzin, które sąsiedztwo hołoty zmotywowało do kupna działki i budowy domu jednorodzinnego :-)