Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie tanio piorądywany oraz je obszywają?

Polecane posty

Gość gość

dzień dobry. szukam na Dolnym Śląsku dobrej pralni, gdzie nietylko dobrze wypiorą, ale także zajmą się obszyciem rozprutych brzegów dywanów. z tego, co się orientuję, mało która pralnia świadczy tak kompleksowe usługi. za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny. pozdrawiam.

Gość gość
jakiś czas temu moja teściowa gdzieś zawoziła dywany do szycia i z tego, co widziałem wykonali to starannie. ona jest z Wrocka i ta firma była chyba gdzieś na obrzerzach miasta bodajże na psim polu, ale nie jestem pewien. w każdym razie takie usługi istnieją we Wrocławiu.

Gość gość
jak gruntowne odświeżanie dywanów plus ich obszycie, to zdecydowanie polecam firmę mieszczącą się we Wrocławiu na ulicy. Kiełczowskiej 62. z moimi dywanami zrobili w krótkim czasie porządek i cenowo wyszło bardzo zasadnie. oczywiście wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam.

Gość gość
Zawiozłem dywany do Pierzdywan i faktycznie wszystko zrobili kompleksowo, tzn obszyli i wyprali. Za namiar dziękuję. swietna firma!

Gość Gosc

Znam bardzo dobrze te pralnie i podaje do nich namiar 514514824

Gość xyz

Dzięki za namiary. Faktycznie pralnia Pierzdzywan wykonała swoją pracę bardzo dobrze! Dla niezorientowanych a poszukujących dobrej pralni powiem tylko, że mieści się ona na Psim Polu na ulicy Kiełczowskiej.

Gość Paulina

Ten temat bardzo mi pomógł. Nie dawniej niż trzy dni temu kot załatwił mi się na dywan. Nie musz,ę mówić jaki to zapach jest. Na szczęście Pierzdywan poradziła sobie. Nie ma plamy i nic nie czuć.