Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy taniec walc.

Polecane posty

Gość gość

Drogie mężatki mam pytanie. Bierzemy ślub w czerwcu. Nie wyobrażam sobie na pierwszy taniec innej piosenki jak Ed Sheeren Perfect. Wiem że to ostatnio hit weselny i leci wszędzie. Mamy pewien sentyment do tej piosenki i musi być ona. Znalazłam na yt walc właśnie do tej piosenki. Chcemy zapisać się do szkoły tańca. Moje pytanie czy taki wlac wogole,,wygląda" od strony gościa? Chcemy zrobić to tylko dla siebie. Mieliśmy po prostu zatańczyć i tyle ale mamy ten walc chodzi nam po głowie.

Gość gość
Jak będziecie mieć tego walca dopracowanego w najmniejszym szczególe, to ok. Ale jeśli będziecie tańczyć jak 2 kołki, to lepiej się pobujajcie, zamiast robić coś na siłę

Gość gość
Chcemy dopracować go.

Gość gość
To, ze chcecie, to jedno, a czy wyjdzie to drugie

Gość gość
Ja widziałam trzy walce jako pierwszy taniec. Jeden byl przepiękny. A dwa tragiczne i drewniane. We wszystkich przypadkach byly lekcje tańca ale niestety czasem kilka lekcji to za malo jesli ktos nie czuje rytmu i wtedy wygląda to komicznie

Gość gość
Gratulacje

Gość gość
Walc jako pierwszy raniec na pewno musi być dobrze wypracowany i zatańczony profesjonalnie, inaczej może niestety wyjść śmiesznie. W Egurrola Dance Studio możecie się zapisać na zajęcia indywidualne dla par.