Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoras z was pije na czczo wode z cytryna?czy po tym sie strasznie chudnie?

Polecane posty

Gość gość

Co ogólnie wam to daje? Chce zaczac pic ale boje sie ze schudne a zalezy mi bardziej na przytyciu,bo mam niedowage Bardzo sie po tym chudnie?

Gość gość
Jeżeli masz niedowagę, to nie schudniesz, bo z czego? Chudną ci, którzy mają nadmiar tkanki tłuszczowej. Woda z cytryną rano toz drowy nawyk. Gdy piłam to chudłam, ale ja jestem otyła.

Gość gość
piję, nie chudnę, mam lepsze sranie tylko

Gość gość
pij spokojnie tę wodę z cytryną :) To nie środek odchudzający :) Po prostu nawadniasz organizm po nocy i trochę przyspieszasz metabolizm. Same korzyści - dla każdego chudego czy grubego

Gość gość
woda z cytryną pomaga w schudnięciu. poza tym to bomba z witamina c, bardzo dobrze nawadnia organizm po spaniu, wspomaga metabolizm, poczytaj trochę.

Gość gość
Ooo ja mam problem z wizytami w toalecie. To może spróbuję:). A sama woda z cytryną nie spowoduje schudnięcia przecież:P

Gość gość
Mi gowno dala, poza tym koniecznie obierah skórę bo jest mega pryskana w czasie transportu.

Gość gość
tylko trzeba pić dobrze ciepłą wodę i sporo cytryny wcisnąć, nie schudniesz, ale toaleta gwarantowana, chyba, ze żresz same świństwa to i cytryna nie da rady

Gość gość
I przelewaj wrzatkiem umyta. Na cytrusach (wszystkich) sa srodki nablyszczajace a do tego moga byc jakies "obcoklimatyczne" pasozyty... Bleee!

Gość gość
Wrzodow zoladka sie dorobilamm

Gość gość
Ja pije wode z lyzka octu jablkowego. Jesli ktos ma problemy z zaparciami to szczerze polecam

Gość gość
To prawda ze taka mikstura powoduje wrzody żołądka bo uszkadza śluzówkę żołądka ten kwas Nie powielajcie bzdur i nie piszcie ze to zdrowe Po tym dopiero zaczna sie wam problemy z zoladkiem.

Gość gość
gość dziś To prawda ze taka mikstura powoduje wrzody żołądka bo uszkadza śluzówkę żołądka ten kwas Nie powielajcie bzdur i nie piszcie ze to zdrowe Po tym dopiero zaczna sie wam problemy z zoladkiem. x No cóż... cytryna ph 3,5, a kwas żołądkowy 2. Przepraszam bardzo, a ocet spirytusowy ok? xx gość dziś Wrzodow zoladka sie dorobilamm x Wrzody to ty miałaś wcześniej. Ty się zastanów, czy czasem imbiru nie spożywasz i zrób test na helicobakter, a potem dopiero zwalaj na cytrynę.

Gość gość
Porabalo was?zero wiedzy kretynki Imbir leczy wrecz wrzody i zoladek z wrzodow a pisze tu ktoras ze imbir zly..zenada

Gość gość
cytryna po zetknięciu z żołądkiem łapie odczyn zasadowy i nie szkodzi mu, moje drogie, w żołądku nie jest kwaśna

Gość gość
Po wodzie z cytryna na czczo pozbylam sie owsikow. Karmilam i nie mogłam wxiac wtedy tabletek.

Gość gość
Piłam że dwa lata, nic nie schudłam, nic mi się nie przyspieszyło, itd Rzuciłam w diabły i dopiero dwaxmniej żarcia pozwoliło schudnąć, cudów nie ma, niestety, nie wierzcie w cuda, buźka.

Gość gość
Ja też piłam jakiś czas, potem zaczął mnie boleć żołądek. Przestałam. Teraz z rana pije pokrzywę.

Gość gość
Ech nie wierzcie w te bzdury To nic nie daje Moja dietetyk to wysmiala

Gość gość
Woda z cytryną. Też coś. Jak mnie facet rzucił, to w 2 miesiące z 63 kg zjechałam do 50 :( Nie polecam stresu.

Gość gość
nawet sobie nie wyobrażam jakim naiwnym tłukiem trzeba być by wierzyć w odchudzające działanie picia wody z cytryną :D :D :D czego to durne leniwe tłuściochy nie łykną byle tylko nie ruszyć dupy i nie zacząć mniej żreć :D

Gość gość
ja z tego co czytałam, to picie soku z cytryny odkwasza organizm. a podobno zakwaszony organizm reaguje w ten sposób, ze zaczyna osłaniac własne narządy tłuszczem, chroniac je przed tymi szkodliwymi substancjami

Gość gość
Cytryna prawidłowo przyrządzona jedynie albo aż odkwasza organizm. Tyle.