Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego na kaffe ludzie o sobie kłamią ?

Polecane posty

Gość gość

Że odniesi sukces a większość to bezrobotne prawiki?

Gość gość
ja jestem "robotnym" nie prawikiem, ale przegrywam życie i tak.

Gość gość
a mi sie wydaje ,ze wiekszosc pisze prawde.kafe dziala troche jak najblizsza osoba i pomoc ze tak sie wyraze psychologiczna.tlumokow jest tez sporo.ja cenie kafe za to ze zawsze jest,pozwala pogadac,odprezyc sie ,posmiac,zdobyc informacje na poszukiwany temat,poradzic sie przy roznych problemach.

Gość gość
a co w tym złego że okłamują samych siebie:) mi to wisi i dynda czy ktoś pisze prawde czy kłamie- nie zmieni to ani mojej sytuacji ani tym bardziej ich:)

Gość gość
Właśnie też myślę że większość tutaj ludzi jest bezrobotnych a już na pewno nie z jakimś dobrym wykształceniem , bywam na wykopie i innych forach gdzie ludzie na prawdę mają o czym , mają duza wiedzę a tu tylko płytkie rozmowy i kłótnie , jakby ludzie stąd byli po szkole specjalnej , żadnych ciekawych informacji

Gość gość
Np rozmawiają o rosjanach a nie widzą że to w większości ugro Finowie a nie slowianie, nie mają nawet wiedzy na temat tego czym się interesują

Gość gość
Albo jeden czy drugi fantazjuje że zarabia po 10 tysięcy i jeździ drogim autem , moi drodzy , taki facet to nie siedzi na kaffe a już tym bardziej N prowadzi zenujacej dyskusji mającej na celu komuś coś udowodnić i po trzecie , taką osobą nie ma czasu tutaj siedzieć bo osoby bogate ciężko pracują na swój sukces a nie od rana do wieczora siedzą na kaffe

Gość gość
Ja znam ludzi bogatych bo jako osoba ucząca się u nich sprzatalam i to są ludzkie którzy nie mają czasu zjeść obiadu , a jeśli siedzą na forach to na jakimś Golden line albo na innych biznesowych , nie muszą wylewać zalow na kaffe bo mają masę przyjaciół dzięki pieniadzom, więc skończcie łaskawie wciskać bujde że tu siedzą " nieszczesliwi bogacze" którzy mają wszystko ale do szczęścia im brakuje tylko kłótni na takim dnie jak kaffe

Gość gość
Tu siedzą same trolle ,a jak rozprawiają to o cudzym zyciu ,a nie swoim . Przegrani ludzie ,uwiezieni w sieci !

Gość gość
10:10 tez tak myślę , jakoś nie wierzę ze bogaty człowiek który nie ma czasu na nic ciężko pracuje , ma kupe przyjaciół dlatego że ma pieniądze siedzi tutaj i się kłóci z byle kim :D

Gość gość
Większość ludzi to bezrobotne trolle albo ci którzy udają intelygentow a pracują za najniższą krajową w zabce xD

Gość gość
A na kaffe wcielają się w postać ludzi ktorymi nigdy nie będą , bo żeby na prawdę odnieść sukces trzeba na to pracować a nie kłócić się o bzdety na forum które nie ma nawet admina:D

Gość gość
zasnol paparonc konia walonc na kasie w biedrze xd

Gość gość
Albo fAceci nazywajacy kobiety materialistkami :D jeśli dla kogos postawienie komuś najtańszego obiadu to materializm to wątpię żeby ten osobnik zarabiał coś powyżej najniższej krajowej , a ma najwięcej do powiedzenia xD

Gość gość
Fajny pomysł mi się nasunął. Chciałabym zjeść z Tobą obiad, żeby nie było żadnej ze stron głupio to w Restauracji..może Poznań? W piątek się tam wybieram i cieszyłabym się gdybyś dotrzymał mi towarzystwa:)..zastanów się:)Może się okazać , że to fajna propozycja:)

Gość gość
musiało cie popierdolić, ja w poznaniu niczego nie zjem to pewne a pojechać tam z własnej woli nie mam po co na szczęście

Gość gość
To podszyw chętnie pójdę :)