Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Miłośnik Kebabu

Instanbul Kebab Ścinawa Lubin. Warto przeczytać

Polecane posty

Gość Miłośnik Kebabu

Witam wszystkich lubiących jeść w takich miejscach jak przydrożne budki z kebabem. Dzisiaj w Ścinawie koło Lubina zauważyłem nowe tego typu miejsce ( fajna lokalizacja koło Biedronki ) więc postanowiłem spróbować. Niestety już od początku kiedy tylko poszedłem do budki rzucił mi się w oczy jej stan: łyse opony, wyblakłe reklamy, zardzewiałe łączenia blach ale postanowiłem wytrwać w kolejce i zamówić....i tutaj kolejny cios - Pani która przyjmowała zamówienie miała niezbyt czyste ręce: o paznokciach już nie wspominam - szanuję ludzi pracy ale do żywności kobieta...hmmmm oceńcie to sami - może się czepiam. Zamówiłem 2 bułki ( jedna duża druga mała - okazało się że różnica jest tylko w cenie ) z łagodnym sosem i mięsem " baranina " wiecie, że to tylko nazwa ale za te pieniądze się nie czepiam. Pan, który je robił, szef - tak zwracała się do niego Pani, która przyjmowała ode mnie zamówienie: nie miał rękawiczek, warzywa wyglądały na wczorajsze ale najlepszy był sos: bardzo rzadki i do tego mała porcja, więc poprosiłem o dokładkę - brałem w końcu dla siebie " dużą " porcję a Pan nałożył mi " górę " innego sosu. O " wylewającym się tłuszczu z beli mięsa nie wspominam bo znam realia i nawet to lubię ale w tym wypadku Pan z tej beli mięsa mi nie dał tylko z jakiegoś pojemnika....więc sam nie wiem co to było i ile czasu w tym pojemniku leżało...Wracając do wspomnianego sosu oczywiście zwróciłem uwagę, że prosiłem o sos łagodny a nie czosnek: mają 3 do wyboru, a Pan mnie poinformował że czosnek jak się zmiesza to też łagodny więc po takim tłumaczeniu, bo tylko to zadecydowało, że robi ze mnie idiotę, zrezygnowałem z zamówienia..... Jak będziecie w Ścinawie szukać czegoś do jedzenia tego typu to przemyślcie czy nie lepiej zjeść gdzie indziej. Tutaj jak znam realia długo ta budka z takim podejściem i standardami nie postoi chociaż życzę temu Panu wszystkiego najlepszego: sam jestem przedsiębiorcą.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować