Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialam dobrze w wyszlo jak zawsze

Polecane posty

Gość gość

Jakis czas temu na fb odezwal sie moj byly facet. Kilka lat temu dalam mu kosza poniewaz nie nadawal sie na partnera zyciowego jednak pomyslalam ze mu odpisze raczej z grzecznosci. Nigdy przez mysl mi nie przeszlo zeby cos od niego chciec. Pisal rzadko raczej raz na miesiac, bo o czym mielismy gadac? On mial swoje zycie a ja wlasne. Jednak ktoregos razu on zaproponowal mi seks. Wkurzylam sie. Jak smiał zwlaszcza ze ma zone dziecko a i ja od wielu lat pozostaje w dobrym zwiazku. Postaniwilam zrobic screny rozmowy i wyslalam je jego zonie. Niech wie jaka szmate ma w domu. I ona od tamtej pory do mnie wypisuje. Chce moj nr telefonu chce gadac zali mi sie na niego i dopytuje o szczegoly naszego dawnego zwiazku. Twierdzi tez ze on sie wyparl tych screnow i musimy sie koniecznie spotkac wszyscy i porozmawiac wtf nie wiem o czym. Ja juz swoje powiedzialam. Dzis znow napisala do mnie i dopytywala o jakies bzdury Kazalam jej sie odczepic po tym jak zarzucila mi ze nie chce jej pomoc. W czym mam niby pomoc ze wziela sobie takiego faceta za meza? chcialam sie wygadac nie warto byc uczciwym bo i tak tego nikt nie doceni

Gość gość
Ależ ona to doceniła i chce żebyś jej pomogła. Być może założy sprawę rozwodową i potrzebuje świadka.

Gość gość
ale ona mnie wciaga w jakies dziecinady spotkania wyjasnienia co tu wyjasniac? ja nie mam 13lat zeby sie w takie rzeczy bawic

Gość gość
Trochę cię nie rozumiem, już się wplątałaś, a teraz rakiem się wycofujesz - albo było to olać i nic nikomu nie wysyłać tylko zablokować faceta, albo jak już zaczepiłaś tą laskę to sie nie dziw, że ona teraz szuka pomocy u ciebie - bo chyba jasne, że jakbys nie chciała się w to mieszac, to byś sie nie mieszała.

Gość gość
Zrobilas wystarczajco, otworzylas jej oczy. Teraz zablokuj ich oboje, niech juz nie moga truc Ci d/u/p/y. Screeny wystarcza, a w jego tlumaczenia juz tylko glupi uwierzy.

Gość gość
i dobrze ci tak po co sie wtracasz?