Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćRad5

Zwiazek z kobieta ktora ma 5 dzieci

Polecane posty

Gość gośćRad5

Czy zwiazalibyscie sie z kobieta ktora ma 5 dzieci? tzn tylko 2 mieszka z nia najmlodszych reszta studiuje lub mieszka na swoim ?

Gość gość
A to musi ci SERDUSZKO podpowiedziec

Gość gośćRad5
Bardzo mi sie podoba, spedzamy duzo czasu razem, to nie jest prosta glupia baba zawalona kupa dzieci, raczej typ mlodszej mamy Stifflera z American Pie...przeczytalem tu duzo negatywow o samotnych matkach i tak z przekasem zapytalem , bo ja juz wiem . Jej dzieci to moi dobrzy znajomi , jestem ciekaw opinii kafeterian :)

Gość gość
Jeżeli lubisz podczas seksu czuć się, jakbyś wrzucał parówkę w korytarz, to czemu nie. Pewnie ma brzuch jak galareta a cycki jak dwa woreczki piasku z sutkami skierowanym zupełnie do dołu. Ble! :O

Gość gośćRad5
do gosc 14:19 no i tu cie rozczaruje , bo jest cala zrobiona , biust ma bardzo duzy i jedrny a brzuch plaski , tam tez jest dobrze zrobione , pisalem ze to kobieta zadbana ktora inwestowala w siebie

Gość gość
To kobieta zawalona kupą dzieci jest głupia?

Gość gość
Przecież jak kobieta ma wszystkie atuty wiecznie na wierzchu, jest tylko i wyłącznie traktowana jako obiekt do bzykania. Właśnie jak mama S. Czyli kto jest głupi? Bo się gubię.

Gość gośćRad5
stereotypowe myslenie jak ktos napisal wczesniej ...brzuch jak galareta i cycki wiszace jak worki w dol...dalem przyklad mamy S. zeby odrazu odrzucic stereotypowe myslenie, 99% kafeterian uwaza ze kazda samotna matka czy to 1 czy 10 dzieci to glupi smiec z tego co tu czytam , stad w skrocie taki opis...przepraszam jesli urazilem

Gość gość
rozpłodowa szmatylda heh eh eh 5 dzieci heh he he co za kom edi a ha ha ha hehehe ehe he

Gość gość
15:01 imbecyl nieszczesliwy nienawidzacy swiata

Gość gość
Udzieliłam się, a nawet mi nie odpisałeś!! ,

Gość gość kopa w d
miło patrzeć jak obniżasz standardy, w końcu wylądujesz ze staruszką 85 lat byle by tylko była bogata, przegryw na 100%, ale siara.

Gość gość
A te dzieci rodziły się przez csipę czy przez cesarke?

Gość gość
Zważaj na słowa, bo policję naślę. Tu są dzieci.

Gość gość
moj stary jest szef polici he he hehehe i mozesz sobie dzwonic nawet do trumpa ha hahahah jaki debil hahaha hheeeeheee

Gość gość
tu nie trump, a duda debilu.

Gość gość
debil cie robil z psem he he hahaha ha ha haaaaaa

Gość gośćRad5
nie obnizam standardow, uwazasz ze kobieta tylko przez to ze ma dzieci jest niskim standardem???? no wiec moja nie jest, gdybym nie wiedzial ze ma tyle dzieci nigdy bym ani ja ani nikt inny na to nie wpadl status materialny mamy taki sam wiec nie ma mowy o tym ze polecialem na kase , oboje wydajemy raz ja raz ona, w zasadzie dopiero teraz zwrociliscie moja uwage na to, nie mieszkamy razem ale oboje wymyslamy rozne wypady do spa na weekend i finansowanie tego jakos naturalnie wypada po polowie raz ja place raz ona