Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie auto na wesele

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny - i chłopcy w sumie też! :) czym chcielibyście jechać do ślubu, albo czym jechaliście? Macie jakieś wymarzone auto? Mój narzeczony np marzy o Fordzie Mustangu :D a możee coś innego niż samochód?

Gość gość
Na sankach

Gość gość
no też fajnie ;)

Gość gość
Ja na swój ślub wynajęłam limuzynę (wraz z kierowcą ;) ) :) marzył mi się zabytkowy samochód, ale ostatecznie postawiliśmy wspólnie na wygodę :)

Gość gość
gość dziś A gdzie wynajowałaś? Ja organizuję właśnie wesele i szukam samochodu w okolicach Warszawy

Gość gość
U mnie to była firma dyniewicz, są z warszawy więc problemu mieć nie będziesz raczej. a fajne auta mają, warto:)

Gość gość
ja jechałam dorożką. to było moje marzenie od dzieciństwa i wiedziałam że tak mnie do ślubu powiozą :D

Gość gość
My mieliśmy limuzynę, nie potrzebowaliśmy nic więcej. Najważniejsza dla nas była sala, zabukowaliismy ja dwa lata wcześniej w Willi opal w Grzybowie, zależało nam na dużej klimatyzowanej sali i ładnie wystrojonej już w cenie i pysznym jedzeniu, to wszystko dostaliśmy i to jeszcze lepsze niż sobie mogliśmy wyobrazić, jak jakieś imprezy okolicznościowe to tylko w w opalu.

Gość gość
Limuzyna fajna sprawa. Ja tez wynajmowałam auto w firmie Dyniewicz i byliśmy zadowoleni:)

Gość dominiska

Dyniewicz, moi znajomi wynajmowali auto na ślub u nich i byli zadowoleni. Pamiętam, że fajnie wyszło wszystko;D