Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolkaaa1990

własna firma, gabinet kosmetyczny

Polecane posty

Gość jolkaaa1990

Witajcie. 3 lata temu ukończyłam szkołę wizażu, od tego czasu pracuję jako kosmetyczka w salonie kosmetycznym w niewielkim miasteczku. Udało mi się przez ten czas uzbierać potrzebne pieniądze na otwarcie własnego biznesu również w dziedzinie wizażu. Może podpowiecie mi w co na samym początku warto zainwestować jakie urządzenia kosmetyczne itd?

Gość gość
postaraj sie na dofinansowanie z Urzędu Pracy, zawsze dodatkowa kasa :)

Gość jolkaaa1990
już się starałam:) ogólnie pieniądze mam już przygotowane na rozwój zakładu tylko teraz potrzebuję informacji jakie zabiegi kosmetyczne cieszą się dużą popularnością w waszych salonach kosmetycznych?

Gość gość
U nas w salonie dużym zainteresowaniem ciesz się zabieg oczyszczania wodorowego urządzeniem aquasureH2 . Może na początku zbadaj rynek zorientuj się co posiada, a co nie posiada konkurencja i w tedy zaczynaj kupować urządzenia.

Gość malwina2323asdf
Wiesz, w takiej sytuacji to warto porozmawiać z kimś kto się zna na podatkach i rachunkowości. Oni moga wiele rzeczy ułatwić. Zerkinij na nich: www.biuro247.pl

Gość czesławaM
U nas również bardzo dużo osób korzysta z oczyszczania wodorowego http://aquasure.com.pl/ szefowa kilka miesięcy temu zainwestowała w to urządzenie i to był bardzo dobry wybór