Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Umiałybyście być blisko z bratową męza, jeśli opływa w kasę a Wy nie?

Polecane posty

Gość gość

Bo mi jest ciężko. Ciężko patrzeć, jak rozwalają pieniądze a my musimy się liczyć z kasą. Nie wyglądamy co prawda jak ich ubodzy krewni, ale oni mają dużo więcej pieniędzy mimo że mniej pracują. Żyją po prostu przy bogatym proboszczu pewnej parafii. Nie będę się zagłębiać w szczegóły ale są to ogromne pieniądze, nieruchomości. Obydwoje nie mają jeszcze 30tki a już od probka dostali dwa mieszkania i samochód dobrej klasy. Ubierają się w spodnie za 700 zł. Cięzko nie być na to złym, tym bardziej że kościół niby naucza ubóstwa.

Gość gość
To znowu ty, ale teraz zmieniłaś wersje, ze to juz nje kolezanka bratanica księdza, tylko teraz twoja bratowa??:D To tez sie zakręć koło czarnego, moze czymś sypnie:D

Gość gość
No właśnie nie chcę kręcić się wokół tej czarnej mafii. Jestem wierząca ale to, co kościół polski wypraiwa to jest dramat.

Gość gość
Nie za bardzo. Rzadko bym sie spotykala, z musu chyba tylko

Gość gość
Mam też wrażenie, że to jest mega słabe jak ktoś kto wie, że nie masz aż tyle kasy, specjalnie na spotkania z tobą nakłada spodnie za patyka, okulary za dwa patole, wszystko obowiązkowo z napisami żeby było widać że markowe, Burberry, etc. Wiem, że da się inaczej, bo miałam koleżankę dużo zamożniejszą ode mnie, która na spotkania ze mną ubierała się normalnie, nie obwieszała się złotem i kosztownościami choć wiem że mogła. Po prostu moim zdaniem tacy ludzie za wszelką cene chcą by im zazdrościć. Niska samoocena?

Gość gość
Ja tam nikomu drogich szmatek nie zazdroszczę :)

Gość gość
Hmmm.....skoro to brązowa męża tzn że jej mąż to brat Twojego męża. A zazwyczaj dwóch braci, wychowywanych przez tych samych rodziców osiągają podobny status społeczny. No chyba że jeden był jakimś imbecylem. I ty go akurat poslubilas, co by się zgadzało. :)))

Gość gość
Brązowa "= bratowa

Gość gość
16:11 Nie, imbecylko, nic by się nie zgadzało poza tym,że jestes chamidłem jakich mało. W dodatku nieudolnie próbujesz się dowarto≤ściować czyims kosztem, ale na prózno :) Po prostu męzowie zarabiają podobnie, ale rodzina żony tamtego ma dużo kasy zarobionej na lewo, którą im podsyłają, a tamci się przed nami lansują. Najbardziej rozpiertalające jest, jak ona mówi że mało wydaje na ciuchy, a obok siedzą biednie w porownaniu do niej ubrane kobiety, a ona w bluzce za 600 zł

Gość gość
To co jest nie tak z Twoim mężem że zamiast ożenić się z bogatą wziął sobie ....no taka jak Ty. ?

Gość gość
To co ma zakładać szmatki z h&m albo jeszcze lepiej wór pokutny żebyś Ty z nieudolności nie popadła w kompleksy, bo Ci gul skacze? to Ty masz problem, nie ona, widocznie bratowa lubi być sobą i nie będzie się hamować żeby później czuć dyskomfort

Gość gość
Taaaaa i juz widze jak rodzinka rozwala kase i daje twojego męża bratowej,albo jak księżulek sie dzieli wielką kasą z gówniarą . Tacy ludzie są kuci na cztery łapy. Autorko głupiaś jak but. Oni mają głowy na karku a wy przy nich to debile

Gość gość
Sama jesteś głupia. Nie chcesz to nie wierz. Ksiądz jest bogaty jak mało kto, akurat ten ksiądz. Ma wtyki w kurii i dużo kasy. Drogie auta, naprawdę dał kilka mieszkań siostrzenicy. Nie musisz wierzyć, ja wiem jakie są fakty bo znam te osoby i wiem jak było, bo same mi to mówiły. Kute na 4 nogi? No właśnie. Bo zdzierają z owieczek w kościele. Dlatego ja na tace nie daje albo daje 2 zł. Niestety stare baby noszą cała emeryture.