Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Harajukuxddd

Najgorsze wesela na jakich byliście

Polecane posty

Gość Harajukuxddd

Pol roku temu byłam na weselu kuzynki, tacy nowobogaccy :D Był dj, który puszczał z komputera tylko klasyczne kawałki, gdzie nie dało sie do tego tańczyć, tylko słuchać. Nie było tradycyjnych polskich dań tylko kuchnia francuska- między innymi ślimaki. Para młoda całe wesele siedzieli ze skwaszoną mina, większość ludzi to młodzież, nawet ciotki do tańca i do różańca miały dosyć. Wesele było planowane do białego rana, a skończyło się po 21 dosłownie :/ Potem doszły słuchy, ze panna młoda i jej rodzina zwyzywała wszystkich gości od wiejskiego plebsu i obraziła się. Oczywiście panna zapomniała jak sama jadła ziemniaki i razem z innymi jeździła z za/dup/ia ciągnikiem do szkoły bo nie kursował tam nawet autobus. Dymy były i niedomowienia spore :D A drugie wesele- nie było wcale najgorsze bo było bardzo fajnie i miło ale po północy mama pana młodego (60 letnia wdowa) po pijaku zdjęła majtki i rzucała nimi po sali w facetów i przystawiala się do brata mamy panny młodej, między nią i jego żona doszło do bójki i wyzwisk, pozostał w rodzinie ogromny niesmak :D do dziś nikt nie widział video, a szkoda bo było naprawdę piękne wesele :D

Gość gość
Ostatnie na jakim byłam to było 22 lata temu :D rozwód oczywiście nastąpił :D największą wiocha jest dla mnie pokaz fajerwerków. Wtf?