Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy fakt, że jestem brzydki skazuje mnie na samotność?

Polecane posty

Gość gość
I gdybyś napisała z jakiego jesteś miasta to też ok, bo nie chce, żebyś była z tego samego co ja

Gość gość
Kobiety sa wzrokowcami. One kochaja za to co widza

Gość gość
Gość 13:59 Nie kobiety, tylko mężczyźni są wzrokowcami. I to oni chcą piękna królewnę. Nawet autor napisał, że chce ładna dziewczyne. I kto tu jest wzrokowcem?

Gość gość
Napisał o Amy Adams. Ona nie jest ładna. Autor ma oczy w du)pie Ładna to jest Aniston

Gość gość
Kobieca hipokryzja - autor wspomniał że chciałby zwyczajnie ładną dziewczynę to od razu g..noburza: "jak jesteś brzydki to nie wymagaj ładnej", "a co ty myślisz, że brzydkie dziewczyny nie zasługują na miłość, szczęście". A że wy odrzucacie każdego faceta który jest "za niski" albo "za mało przystojny" to już w porządku bo "która by się zakochała w brzydalu", "która by się zakochała w krasnalu". I dlatego są później dziewczyny które wyglądają jak g..no a mają obok siebie co najmniej przeciętnych facetów, bo faceci przejmują się takimi bredniami i myślą że muszą wziąć byle co bo inaczej będą sami. Znam osobiście dwie takie: wygląd nawet nie 2/10, nieprzyjemne burczące chamidła a mają mężów i dzieci :/ Ja nie wiem jak ci ich faceci mogą funkcjonować jak wyjdą na ulicę i co chwila jakaś kobieta 8/10 lub więcej a oni są z takim odrażającym odpadem :/

Gość gość
Gościu wyżej, mnie zawsze podobali się wysocy mężczyźni a zakochałam się do szaleństwa w niskim, 170 cm. I co powiesz? Nie dla wszystkich liczy się uroda. No cóż trafiasz na pustaki, którym tylko wygląd w głowie. Może zacznij lepiej szukać?

Gość gość
To co kobiety chcą i co dostają to 2 różne rzeczy, brzydki spokojnie zarwie kobiete, może nie każdą ale 70-80% bez problemu