Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie poznać ciekawą kobietę mają 30 lat

Polecane posty

Gość gość

Jestem 2 miesiące po ostatnim związku, wziąłem się w garść, poprzedni związek jest przeszłością i jest ok. Pomyślałem, że to dobra pora by kogoś poznać. Niestety odpada poznanie kogoś w pracy bo prowadzę swój biznes,odpadają kluby i puby, jestem osobą rozrywkową, dobrzr tańcząca, ale samemu głupio mi iść, a moi kumple są zajęci, mają żony, dziewczyny. Niby Internet, założyłem tindera, nawet spore zainteresowanie , myślałem, że jest gorzej ,ale jakoś nie czuje tej chemii przez Internet, musiałbym teraz zastanowić się z kimś się umówić, z kim nie, a tak na prawdę widzę tylko zdjęcie...wydaje mi się, że jestem dobra partia względnie mam 184 cm, wysportowanym, na poziomie, z racji pracy eleganckim mężczyzną. Pomyślałem nawet ,żeby iść może na kolejne studia zaoczne, jakieś ciekawe , dla zabicia czasu , może kogoś poznam ciekawego, ale stwierdziłem, że pewnie tam same młode studentki , albo mężatki, bez sensu.

Gość gość
kurs tańca bracie, zawsze mase panien

Gość gość
Moze na kafeterii? :) Jestem wolna od około roku, w zasadzie dobrze mi samej, ale nie zamykam się na nowe znajomości, flirt, czemu nie :)

Gość gość
Jaki masz kolor oczu autorze?

Gość gość
Dzis normalnych kobiet nie ma albo feministki chcace smierci i g***tow albo prostytutki

Gość gość
2 miesiące po związku to szybko... ja jestem po rozwodzie od roku i dopiero zaczynam się rozglądać w tej materii. Mam 30 lat. Założyłam nawet profil na portalu randkowym, ale 80% propozycji to był seks bez zobowiązań, a pozostałe 20 % od panów, którzy jak by tu rzec- wyglądali jak wyjęci z "chłopaków do wzięcia " :P Nie mam zobowiązań, dzieci, nałogów, mówia, że jestem ładna, a jednak widzę, że będzie problem kogos poznać i się dopasowac ...

Gość gość
Połącz przyjemne z pożytecznym, weź znajomych i jedź gdzieś na weekend w góry, nad wodę, na rowery, na wspinaczkę. Znajomi może wezmą swoich znajomych a to zawsze lepiej jak ktoś może zapewnić na wstępnie że ewentualna dziewczyna jest normalna. A tak w tygodniu to basen, siłownia, sauny, spa, kręgielnie nie wiem co tam masz w mieście. Mi się najlepiej gadało na sciankach wspinaczkowych :D co prawda były to luźne pogadanki w czasie kiedy nasi partnerzy wspinaczkowi wisieli na górze i myśleli co dalej a nam się nudziło na dole :DD A jak już nic nie pomoże to kup jakiegoś super słodkiego psa :D Pies zawsze na mnie działał jak magnes :DD

Gość gość
Nie kupuj tylko adoptuj. Jesli lubisz zwierzęta to masz u mnie szansę. A rozwodke kto by chcial.

Gość gość
dziś Jesteś już stara i jeszcze po rozwodzie, to nawet nie drugi sort a niżej także adekwatne do swojej pozycji propozycje dostajesz. Też sukces, że na seks ktoś ciebie chce.

Gość gość
ale 80% propozycji to był seks bez zobowiązań X Rozwiazlosc kobiet promowana przez feminizm powoduje, ze nikt inny do was nie zagaduje. Swoj do swego ciagnie.

Gość autor___1
Mam niebieskie oczy. Na kafeterii to trochę jak na tinderze, z tą różnicą, że tutaj nawet Ciebie nie widzę, ale proszę nie traktuj tego jak zbycie. Chętnie nawiążę ciekawą znajomość :) 2 miesiąca to szybko, ale na co czekać? Poukładałem sobie w tym czasie wiele w głowie, świadomie od pierwszych tygodni starałem się nie pielęgnować niepotrzebnie cierpień, tęsknoty. Prawdę powiedziawszy, nie mam ogromnej grupy znajomych, mam trzech przyjaciół, wszyscy mają żony, jeden ma dziewczynę , mam jeszcze kilku dobrych kumpli, ale każdy jest w jakimś związku, są w moim wieku lub starsi, mają więc swoje życie, nie ma szans raczej na jakieś wycieczki itp. Ja już wiele bezsensownych znajomości pokończyłem dawno temu. Znajomi są chętni żeby się spotkać, spędzić razem wakacje, ale raczej w parach. Może trochę zdziadziali są, może ja trochę też, ale mi się już nie chcę udawać, że jestem wielkim imprezowiczem i super rozrywkowym gościem, w ogóle nie . Chętnie za to wyjdę na dobrą kolację z winem do dobrej restauracji, do teatru, wolę gdzieś wyjechać choćby na weekend.

Gość gość
No ale w czym problemem jest żona czy mąż we wspólnym wypadzie w góry czy nad morze? Przecież nie musisz mieć z nimi pokoju... Wybacz ale ja też mam 30 lat, większość znajomych w związkach ale jak rzuca ktoś hasło "wycieczka" w piątek wieczorem to w sobote rano większość przebiera nogami z niecierpliwością żeby już wyjechać :D Także oprócz dziewczyny potrzebujesz jeszcze bardziej rozrywkowych znajomych... :D Siedząc w domu nikogo nie poznasz a tinder.... Nie wiem ale ja jakoś bardziej wierzę ludziom którzy jednak coś konstruktywnego w życiu robią a nie siedzą po tinderach....

Gość gość
Autorze to brzmi bardzo dobrze :) Wydajesz się być przyzwoitym, młodym czlowiekiem. Mam słabość do niebieskich oczu zaraz odpiszę więcej, mam zaraz spotkanie sluzbowe :)

Gość gość
Bez urazy ale jak czytałam Twój opis to na początku pomyślałam że to pisze kobieta. Brak tam męskości i zdecydowania. :) Ale to tylko moja opinia.

Gość gość
Ale bzdury mówicie o portalach. 80% facetów na portalach szuka po prostu seksu dlatego takie propozycje są. Ja mając 25 lat dostaje tak samo w wiekszosci propozyje seksu lub sponsoringu. Rozmawiałam z 19 latka która miała tak samo. JEst czesc facetów ktora szuka kogos na stałe ale cieżko im sie przebić. Ja ze swojej strony proponuję ci kluby ale takie dla "starszych" typu dla 30 latków, wstep od 21+, muzyka lata 80 itp kluby. Poza tym faceci juz nie patrza na to czy rozwódka. bardziej patrza czy ma dzieci

Gość gość
Myślisz się w z wyjątkiem jednego. Faceci w kolejnośc***atrzą czy ma dzieci, ile ma czy nie za stara czyli <27 i czy rozwódka i jak przejdzie wszystkie te kryteria to jest dopiero na neutralnej pozycji. Każdy z tych 3 rzeczy ciągnie ją z pozycji neutralnej na dół w sort niżej, no może fakt posiadania dzieci ciągnie ją od razu 2 pozycje niżej. Czyli laska ma 30 lat - drugi sort. Do tego rozwódka trzeci sort. Nie wiem co on ma niby szukać w klubie 30+, przecież nie chce poznać faceta, a dziewczyny, a żaden zdrowy umyslowo facet w wieku 30+ nie szuka świadomie równolatki tylko laski z 2 z przodu.

Gość gość
12.28 normalne na portalach randkowych, standard. Zresztą w Realu nie łatwiej poznać kogoś fajnego bo tych porządnych facetow jest bardzo malo

Gość gość
A jaki to jest porządny facet Dajcie definicję porządnego faceta

Gość gość
Mam jednak jeszcze chwilę, od razu powiem, ze ja jestem mało rozrywkowa. Tzn mam w życiu rozne fazy, a to na sztukę to na podroze, na imprezy czas juz minal, ale kto wie moze kiedyś jeszcze najdzie mnie ochota. Tindera mialam, jednak mnie zniechecil. Siedzą tam albo desperaci albo wieczni podrywacze, ktorzy przerzucaja, spotykaja sie, potem kolejna, kolejna albo kilka naraz. Zaden nie chce zaczac od kolezenstwa z nutka flirtu, wszyscy na dzien dobry chcą deklaracji, dazenia do zwiazku zamiast do wzajemnego poznania sie.

Gość gość
15:14 to zalezy od wygladu i zdjęć. Moja kolezanka dala zdjęcia eksponujace duży dekolt, usta wygięte w dziwny sposób i dostawala tylko propozycje seksu. Ja przez 4miesiace nie dostałam ani jednej. Po pierwsze zbokoli dawalam w lewo od razu, po drugie wygladam nudnie, zadne dekolty, dziubki, seksowne pozy i namiętność będą dla jednego wybranego a nie całej plejady tinderowcow

Gość gość
gość dziś 12.28 normalne na portalach randkowych, standard. Zresztą w Realu nie łatwiej poznać kogoś fajnego bo tych porządnych facetow jest bardzo malo X Bylyscie za feminizmem, ktory promowal rewolucje seksualna czyli namawial do rozwiazlosci kobiety, stalyscie sie rozwiazle wiec nikt porzadny do was sie nie odzywa. Proste. Jest wybor jest i konsekwencja.

Gość gość
gość dziś 15:14 to zalezy od wygladu i zdjęć. Moja kolezanka dala zdjęcia eksponujace duży dekolt, usta wygięte w dziwny sposób i dostawala tylko propozycje seksu. Ja przez 4miesiace nie dostałam ani jednej. Po pierwsze zbokoli dawalam w lewo od razu, po drugie wygladam nudnie, zadne dekolty, dziubki, seksowne pozy i namiętność będą dla jednego wybranego a nie całej plejady tinderowcow. X Jestes porzadna to nie masz takich problemow. Zaden d**ek nie bedzie tobie marnowal czasu. Pozdrawiam

Gość gość
Dyskusja starych bab koło i po 30 mitomanek jakie to one mają propozycje do wyboru z niedojdą, któremu napewno nie ma kto ugotować i uprać jak go rzuciła dziewczyna i szybko szuka dziewczyny, aby go poratowała bo sam zginie. Komedia :)

Gość gość
Ja nikomu gotowac nie bede bo nie lubię i nie umiem. Dla jednej osoby to za dużo roboty. Będę gotować jak pojawia sie dzieci, mąż. Zreszta ja podejrzewam, że autor to facet na poziomie, a zwiazek rozumie poprzez partnerstwo a nie patriarchat. Aczkolwiek jestem bliska tradycyjnym wartosciom.

Gość gość
16:51 nie jestem autorem ale jak lubisz tradycyjne wartości to chętnie się Tobą zaopiekuję. ;)

Gość gość
16:55 Coś więcej o mnie: - patriotka, chodzę na marsze niepodleglosci, jestem dumna z bycia Polka, lubie kraj****lkanskie -kocham zwierzęta -nie przepadam za imprezami, alkoholem, paleniem, aczkolwiek zakceptuje palacza, a pijaka to na pewno nie - nie szukam faceta pod kątem co może mi zaoferowac i chciałabym tez nie być traktowana przedmiotowo - mam 171cm, mezczyzna powinien być wyzszy ode mnie i bardzo lubię urode słowiańska, jasna cera, niebieskie oczy, chociaz sama jestem brunetka... -mam wiele wad i warto poznać je od razu, chcialabhm tez poznac wady faceta

Gość autor___1
gość dziś No widzisz, takich mam znajomych, podobierali się w pary i zazwyczaj spędzają sami ze sobą czas, większość z nich jest na etapie oczekiwania na dziecko, szukania mieszkania, organizowania swojego wesela, nie mają czasu na góry i wspinaczki, ale z drugiej strony rozumiem tych co ułożyli sobie życie i znajdują czas na wiele więcej, albo jeszcze nie ułożyli. Ja rozumiem każde podejście, ale z tego co widzę Ty nie, więc jakby problemu nie mam ja, a Ty :) gość dziś trudno, jestem już w takim wieku, że nie muszę nic, nikomu udowadniać, a na pewno męskości, definiują ją inne kwestie, a nie dwa zdania na forum.

Gość gość
Nie mam problemu, każdy może mieć podejście jakie chce, ja tylko chciałam przekazać że w takich warunkach będzie ciężko poznać w ogóle nowych ludzi a co dopiero sensowną kobietę. Może przynajmniej to przemyślisz... może coś zmienisz jednak w swoim życiu a może zostawisz wszystko tak jak jest - twój wybór