Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Albert4

Miała wielu kochanków... HELP HELP

Polecane posty

Gość Albert4

HELP * HELP * HELP *HELP * HELP * HELP * HELP * HELP * HELP * Poznałem fajną dziewczynę, ja 35, ona 32. Po 7 mca od poznania - zaręczyliśmy się. Wczoraj od słowa do słowa i w zasadzie sama odpowiedziała na swoje pytanie o ilość partnerów - 16... Zgięło mnie! Dziewczyna nie przejawia ekstra umiejętności w łóżku (daje jej 5/10). Była łącznie w dwóch w stałym związkach 8 lat. Zaczęła z łóżkiem w wieku 19 lat. Daje to 5 lat i 14 partnerów - średnio... czyli co 4 mce nowy. Oczywiście jak zobaczyła moją minę po "magicznej" 16 zaczęła się tłumaczyć, że przecież ma 32 lata, że nigdy przypadkowy seks, tylko będąc w związkach etc. F**k! A ja się z nią zaręczyłem! Myślałem o niej jak o matce swoich dzieci. Teraz czuje zaj*****y niesmak. 16 to chyba dużo... Wypowiedzcie się przede wszystkim dziewczyny PS. Mieszkamy w Warszawie, jeśli to w jakiś sposób rzutuje. Większe miasto, większa anonimowość, większa frywolność...? Co robić ?!?!? Daleko to już zaszło, były zaręczyny, pierścionek etc. Szczerze mówiąc, gdybym wiedział wcześniej to bym przynajmniej kilkanaście razy się zastanowił...

Gość gość
Albert4 dziś Ale co to zmienia ? przestales Ja kochac ? szanowac ? sam ile miales partnerek ? ja mam 30 lat i mialam 13 partnerow wiec jakby nie patrzec podobna srednia jak Twoja , po prostu tak wyszlo , krew nie woda :) teraz mam meza i tylko z nim , wiec nie przejmuj sie

Gość gość
To dużo mówi o takiej kobiecie. Nie trzeba być dziewicą do ślubu, ale w drugą stronę też lepiej nie przesadzać. Ja bym się dobrze zastanowiła nad takim związkiem. Jak ktoś lubił wcześniej "zaszaleć", to nie ma gwarancji że się na stałe "uspokoi" po ślubie.

Gość Albert4
DO gość dziś 13 to też nie jest mało ;) Byłaś w długich związkach? Ona była i to 8 lat! Generalnie wypada, że 14 w przeciągu 5 lat... Deklaruje, że w gościu z którym długo była była bardzo ale to bardzo zakochana. Ponoć zbytnio nie układało im się życie w łóżku. Przyznała mi się bez skrępowania, że na imprezie będąc z nim w związku poszła z kolegą na pokój. Nie brzmi to zbyt dobrze... + te 16 do których bez zawahania się przyznała. Zastanawiam się teraz czy to faktycznie było 16 a nie 16x3.

Gość gość
Nie masz innych problemow?