Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o rade

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie , Chcialabym w skrócie przedstawić mój problem. Stosuje tabletki antykoncepcyjne jednak w tym miesiącu z przyczyn wyjazdów zawodowych pominęłam 3 i 5 tabletke z blistry Resztę brałam o stałej porze ... Wiem że takie opuszczenie zmniejsza działanie tabletek i zdaje sobie sprawę jakie mogą być tego skutki tym bardziej że regularnie kocham się z partnerem!! Dziś rano tj 15 dzień brania tabletek zauważyłam na wkladce nitkę krwi i lekko rozowawy śluz...tylko raz dziś rano później wszystko wróciło do normy ..pobolewa mnie tylko podbrzusze  Zrobiłam test ciążowy i wynik oczywiście negatywny  Podejrzewam że i tak wykonany za wczesnie  Pytanie moje brzmi jak duże jest prawdopodobieństwo że zaszła w ciążę? Czy nitka krwi może mieć związek z implantacja? I kiedy wykonać test by był wiarygodny ? Nie chciałabym zaszkodzić maleństwu i chciałbym wiedzieć jak mam teraz postąpić.. Tabletki biorę od roku  Dziękuję bardzo za odpowiedź

Gość gość
Co na to ulotka tabletek?

Gość gość
Ja na Twoim miejscu wybrałabym się albo zadzwoniła do twojego ginekologa. Też podczas brania tabletek antykoncepcyjnych wystąpiły u mnie plamienia i szybko umowiłam wizytę u doktora Jankowskiego, do którego chodzę w Krakowie, sprawdził wszystko dokładnie, bo też bałam się, że mogę być w ciąży i na szczeście okazało się, że wszystko ok takze mam nadzieję, że u Ciebie też tak będzie! Pozdrawiam