Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet czy ma to dla Was znaczenie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, pytanie do Was! Partnerka z którą planuję przyszłość zadała mi pytanie o szczegóły mojej przeszłości. Mocno naciska aby powiedział jej ile miałem przed nią partnerek. 1. Czy być szczery i powiedzieć jak było... (prowadziłem bujne życie, myśle że było ich przynajmniej 60) 2. Być delikatnym i powiedzieć 12 (?) 3. Wspominać czy nie o niezobowiązujących przygodach? 4. Mówić, że partnerki to tylko te z którymi byłem w związkach... Jakie jest Wasze zdanie? Czy Was nie zraziła by prawda? jakiej odpowiedzi byście oczekiwały? Poważnie myślę o tej dziewczynie, wybieram już nawet pierścionek :) Nie chcę tego zepsuć. POMOCY !

Gość gość
Mnie by nie zrazila bo sama sie pieprze na lewo i prawo

Gość gość
Ja miałem 4 partnerki ale swojej żonie powiedziałem tylko o jednej i cały czas idę w zaparte:P PS. Nie warto mówić takich rzeczy a najlepiej w ogóle omijać temat szerokim łukiem a jeśli już uporczywie się dopytuje, obracać sprawę w żart.

Gość gość
Mnie by zrazila prawda i to bardzo, a na klamstwie nic sie nie zbuduje.jednak nie masz wyjscia, widac ze to jakas modelka 10/10 i szanujaca sie a inne byly najwyzej 7/10 i puszczalskie, ze myslisz tak powaznie.gorzej jakby sie skads dowiedziala po latach i cie zostawila wtedy

Gość gość
Powiedz prawdę a ile masz lat?

Gość gość
Nie bądź pezda tylko powiedz prawdę.Jak cie kocha to zrozumie.

Gość gość
Ja na takie pytanie odpowiedziałem pytaniem. Czy prostytutki też się liczą? :) zamilkla i nie wracała do tematu.

Gość gość
Nie mów prawdy. Powiedz tylko o związkach. Jestem kobietą i nie chciałabym usłyszeć o 60 kochankach i twierdzę że żadna z nas tak naprawdę nie chce tego usłyszeć.

Gość marawstala
Powiedz prawdę : )

Gość gość
Ile jeszcze tematów założysz?

Gość gość
Popatrz się na nią z góry i niskim, męskim głosem zapytaj się "Ile Ty masz lat że takie głupie pytania zadajesz?"

Gość gość
Dziewczyny, pytanie do Was! Partnerka z którą planuję przyszłość zadała mi pytanie o szczegóły mojej przeszłości. Mocno naciska aby powiedział jej ile miałem przed nią partnerek. 1. Czy być szczery i powiedzieć jak było... (prowadziłem bujne życie, myśle że było ich przynajmniej 60) 2. Być delikatnym i powiedzieć 12 (?) 3. Wspominać czy nie o niezobowiązujących przygodach? 4. Mówić, że partnerki to tylko te z którymi byłem w związkach... Jakie jest Wasze zdanie? Czy Was nie zraziła by prawda? jakiej odpowiedzi byście oczekiwały? Poważnie myślę o tej dziewczynie, wybieram już nawet pierścionek usmiech.gif Nie chcę tego zepsuć. POMOCY ! Zgłoś gość dziś Jak bym usłyszała od faceta, że miał 60 bab, to by mi się na wymioty zebrało. pechowiec.gif Zgłoś gość dziś Liczby bym nie mówiła ale to że skakales jak ci się chciało to tak. Zgłoś REKLAMA gość dziś A ona ilu miala? Zgłoś gość dziś Kłopotliwa sprawa bo jeszcze nie wiem ilu ona miała. Zaczęła rozmowę, zbiłem trochę temat, konsultuje z Wami. Zgłoś gość dziś Mów jak wszyscy że 5 i tylko w stałych związkach, no może jedną bzyknieta po pijaku ale jak miałeś 27 lat. Jak powiesz że 12 to też cię odrzuci, to są hipokrytki sama miała 30 przyzna się że 3 i odrzuca tego który miał więcej niż 10. Jak jej powiesz że 60 to będziesz miał mega kontrolę, dla tych idiotek nie ma czegoś takiego jak zabawa potem gruba kreską i związek, dla kobiet zawsze będziesz skłonny do zdrady bo miałeś 60 Zgłoś gość dziś *17 lat... Nie 27 Zgłoś gość dziś No pewnie, ze myslalabym, ze jest sklonny do zdrady, jak mam przez reszte zycia zapewnic mu doznania gwarantowane przez 60 kochanek? Jak taki facet zniesie monogamie i z czasem...monotonie? :-/ mowie za siebie, nie wiem co pomysli ona. Zgłoś gość dziś A nie pomyślałaś że jeśli chcę się zaręczyć to ona mu całkowicie w sexie odpowiada. Jak byłem młody to zajechałem kilkanaście samochodów, do takiego poniżej 150KM nie wsiadałem, liczyły się osiągi i adrenalina, teraz mam rodzinę i jestem zadowolony z wygodnego kombi. Kumasz

Gość marawstala
A tak serio to zdziwi mnie jesli kobieta to zaakceptuje : )