Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny pomóżcie, zaręczać się chcę ALE...

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, pytanie do Was! Partnerka z którą planuję przyszłość zadała mi pytanie o szczegóły mojej przeszłości. Mocno naciska aby powiedział jej ile miałem przed nią partnerek. 1. Czy być szczery i powiedzieć jak było... (prowadziłem bujne życie, myśle że było ich przynajmniej 60) 2. Być delikatnym i powiedzieć 12 (?) 3. Wspominać czy nie o niezobowiązujących przygodach? 4. Mówić, że partnerki to tylko te z którymi byłem w związkach... Jakie jest Wasze zdanie? Czy Was nie zraziła by prawda? jakiej odpowiedzi byście oczekiwały? Poważnie myślę o tej dziewczynie, wybieram już nawet pierścionek :) Nie chcę tego zepsuć. POMOCY !

Gość gość
Jak bym usłyszała od faceta, że miał 60 bab, to by mi się na wymioty zebrało. :o

Gość gość
Liczby bym nie mówiła ale to że skakales jak ci się chciało to tak.

Gość gość
A ona ilu miala?

Gość gość
Kłopotliwa sprawa bo jeszcze nie wiem ilu ona miała. Zaczęła rozmowę, zbiłem trochę temat, konsultuje z Wami.

Gość gość
Mów jak wszyscy że 5 i tylko w stałych związkach, no może jedną bzyknieta po pijaku ale jak miałeś 27 lat. Jak powiesz że 12 to też cię odrzuci, to są hipokrytki sama miała 30 przyzna się że 3 i odrzuca tego który miał więcej niż 10. Jak jej powiesz że 60 to będziesz miał mega kontrolę, dla tych idiotek nie ma czegoś takiego jak zabawa potem gruba kreską i związek, dla kobiet zawsze będziesz skłonny do zdrady bo miałeś 60

Gość gość
*17 lat... Nie 27

Gość gość
No pewnie, ze myslalabym, ze jest sklonny do zdrady, jak mam przez reszte zycia zapewnic mu doznania gwarantowane przez 60 kochanek? Jak taki facet zniesie monogamie i z czasem...monotonie? :-/ mowie za siebie, nie wiem co pomysli ona.

Gość gość
A nie pomyślałaś że jeśli chcę się zaręczyć to ona mu całkowicie w sexie odpowiada. Jak byłem młody to zajechałem kilkanaście samochodów, do takiego poniżej 150KM nie wsiadałem, liczyły się osiągi i adrenalina, teraz mam rodzinę i jestem zadowolony z wygodnego kombi. Kumasz?

Gość gość
Tak, rozumiem. Ze mna sie nie zeniles ani autor nie bedzie wiec po co dyskutowac z moja opinia?