Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjęcie z okazji chrztu w domu proszę o pomoc w menu

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pojęcia co przygotować. Może pomożecie? Przyjęcie będzie na 16 osób

Gość gość
Z gorących dań to myślałam tylko o obiedzie zupa plus drugie danie. I potem strogonow czy wystarczy? Czy co jeszcze mogę przygotować?

Gość gość
Z ciepłych dań wystarczy, kto ci zje tyle w kilka godzin? Zrób zimną płytę, jakieś przekąski, np sałatki jakieś. Będzie tort,ciasto, owoce. Jak dla mnie wystarczajaco.

Gość gość
Ja to robilam tak. Gołąbki bez zawijania,kieszonki ze schabu z pieczarkami,upieklam kurczaka,i bitki z piersi z ananasem i serem zapiekane. Do tego tort i 3 rodzaje ciast. Jedzenia mialam na cały tydzien.

Gość gość
To zależy o które jest chrzest. U mnie był na mszy o 16, więc wiadomo, że obiadu nie robiłam.

Gość gość
U nas chrzest o 11 30. Pomyślałam tak piersi z kurczaka z pieczarkami I serem wszystko pokrojone. Usmaże w sobotę. Rosół. Strogonow 3 sałatki po dwie? Gyros z tuńczykiem i mieszanki salata z boczkiem jajkiem pomidorem itd. Śledzie kupne po wiejsku Śledzie z grusza i burkaiem sama zrobię Tortilla z lososiem Półmisek wędlin chyba 2x ale mały. I może ryba po japońsku lub rolada z indyka? Czy będzie bez?

Gość gość
Polecam tortille z serkiem i warzywami zawinąć i pokroić na roladki, ciasto francuskie z serem szynka papryka zawinąć pokroić upiec. Zawsze u mnie pierwsze znika ze stołu