Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kosmetyki do blond wlosow od INOAR absolut speed blond

Polecane posty

Gość gość

Jak oceniacie?? Czy to faktycznie działa? Słyszałam, że ta seria usuwa brzydki żółty odcień z blond włosów. A własnie mam z tym problem od jakiegoś czasu i zastanawiam się czy warto przetestowac ten zestawik.

Gość magda871
o prosze, nie slyszalam o takimkosmetyku, a tez jestem blondynka i czasem walcze z zoltym zabarwieniem... jak na razie to staralam sie jakos przetrzymac to albo isc do fryzjera... ale chyba kosmetyk domowy to lepsze rozwiazanie.

Gość kolcia91
używam tej serii, polecam. największy plus to własnie tonowanie odcienia włosów, czyli ten żółty kolor schodzi, ochładza się. masz szampon i odżywkę. odżywkę trzymasz kilka minut na włosach i po zmyciu kolor jest delikatniejszy, chłodniejszy. dla mnie ekstra, latem często od słońca włosy platają mi figla, ale te kosmetyki szybko potrafią się uporać z problemem.

Gość beedoo
fajna sprawa, ja z inoaru mam szampon i odzywke nawilzajaca, tez jstem blondynka i chetnie bym cos takiego przetestowala.

Gość gośćrosie93
dzieki dziewczyny za podpwoiedzi, bo ja juz nie wiem jak czesac wlosy, zeby ukryc ten zolty okropny odcien. zamowie inoar i dam znac jak rezultaty.

Gość quenkaa
to fakt ten zestaw do blondu jest ok, stosowałam go jak jeszcze byłam blondynką :) teraz mam znów problem z suchymi włosami a jeszcze na dodatek jakiś łupież się pojawił ;/ czym mogę się ratować ?

Gość aanitaa
moja odpowiedz - duo pack Herbal Solution ( szampon i odżywka ). Ja uzywam go od jakis 2 tygodni i juz widze spora poprawe ( myje wlosy co 2-gi dzien ). Nie obciaza włosów, nadaje im fajny blask i na pewno niezle je nawilza bo przestały się puszyć i łamać.

Gość gośćmartyna
tez jestem blondynka :) co prawda nie walcze z zoltymi odbarwieniami na wlosach, ale z dobrych kosmetykow to moge polecic serie vegan z inoaru. ladnie nawilza, zmiekcza wlosy (to pewnie zasluga olejkow,ktorych jest sporo wskladzie).