Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samobójstwo

Polecane posty

Gość gość

Hej, jak najlepiej popełnić samobójstwo? Nie widzę sensu w życiu i nie mam już siły.

Gość gość
Gdybyś chcial/chciała się zabić to już byś to zrobil/zrobiła. Idź lepiej do psychologa. Skończy się twoje życie ale sprawia ból swoim najbliższym. No ale cóż samobojcy to typowo egoisci.

Gość gość
A co się dzieje że masz takie myśli?

Gość gość
też mam myśli samobójcze, chyba większość z nas je ma... po porażce, odrzuceniu czy stracie... nieważne... trzeba wyrzucić z siebie ból... wieczorem pewnie znów sama będę myśleć że najlepiej będzie skończyć ze sobą, nawet miałam już napisany list do bliskich... Jednak bardzo się cieszę że nie mam na tyle odwagi by dokończyć "dzieła" bo moja śmierć sprawiłaby tylko ból najbliższym.. w Twoim przypadku też tak by było, spróbuj znaleźć pomoc, jak chcesz możemy porozmawiać, podaj kontakt do siebie.

Gość gość
Najpierw zabij wszystkich co ci zrobili cokolwiek złego a dopiero potem ze sobą skończ

Gość soul from a distance
Gdybym chciała popełnić samobójstwo to wzięłabym kredyt, za to pojechała na podróż w najbardziej ekstremalne miejsca świata a na końcu dodarła nad kanion w USA lub wodospad Niagara. Jeśli taka podróż nie zmieniłaby mojego życia (a zapewne by zmieniła) to tak zakończyłby się mój los. Przed śmiercią też zaczęłabym mówić WSZYSTKIM 100% prawdy: szefowi, debilnym pseudo znajomym i ogólnie napotkanym ludziom. Nie tak, że samo to co złe, po prostu prawdę. Komentowałabym też ludziom zdjęcia na fb szczerze do bólu. Wizja stania na krawędzi umożliwia zrzucenia wszelkich blokad, które uprzykrzają nam życie, np strach "co ludzie powiedzą/pomyślą", ma się na to wyj****e, więc można wszystko. Ogólnie to nie polecam samobójstwa, bo to nie uwolni Cię od problemu... wiem bo jestem Medium.

Gość gość
Autorze w jakim wieku jesteś? I co sprawiło, że przestałeś widzieć sens życia?