Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój partner nie chce się kochać.

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem 3 lata. Bardzo go kocham. Ale jest bardzo duży problem... On nie chce się kochać. Wcześniej robiliśmy to po kilka razy dziennie czy conajmniej raz, teraz raz na parę tygodni czy tydzień . To mi nie wystarcza. Czuje się strasznie, nieatrakcyjne, jest mi przykro. Nie mogę tak żyć ... Co proboje to on mnie odtrąca...

Gość gość
Gminy mogą być tworzone w oparciu o model magistracki czyli tak zwany pruski, w którym władze sprawuje kolegialny rząd gminy, burmistrzowski gdzie zarządzanie gminą powierzone jest burmistrzowi, północnoniemiecki z przewagą rady miasta lub gminy, czy też południowoniemiecki z radą, burmistrzem i zgromadzeniem obywateli.

Gość gość
Po 3 latach to każdy by się znudził ciągle z jedną i tą samą kobietą.

Gość gość
y co najmniej piszemy rozłącznie To 2 wyrazy, nie jak "minimum"

Gość gość
musialas zrobic cos niesmacznego i teraz ma uraz, moze zesralas sie podczas d*****nia albo podczas tloczenia zbyt bardzo z ciebie cieknie? Ja mialem kiedys laske z której cieklo jak z rynny i mi sie to nie podobalo

Gość gość
Może ma inną

Gość gość
To nie jest możliwe, sorry, jak kocha i nie kocha to chce seksu, jak kocha to tkliwego, jak nie kocha to rąbanki na całego.

Gość gość
gość dziś ja też mam dosyć mojej, aha i nie mam innej, pewnie zrobiłaś się nudna i marudzisz

Gość gość
gość dziś Po 3 latach to każdy by się znudził ciągle z jedną i tą samą kobietą. > nawet kot przy jednej dziurze zdycha, wiadomo od dawna