Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włosy ciemny brąz, cera jasna. Lepszy bordo czy kawa z mlekiem?

Polecane posty

Gość gość

mówię o kolorze ubrania dla mnie, bo mam do wyboru te dwa kolory i nie wiem na jaki się zdecydować... Jest tu ktoś znający się na tym? :)

Gość gość
Unies rece do góry i powtarzaj "momanbandom"sprobuje sie polaczyc z toba telepatycznie, jak zobacze CIe to ci powiem.

Gość gość
Kawa z mlekiem. Bordo to raczej tylko jako dodatek, przy jasnej cerze nie będziesz wyglądać korzystnie.

Gość gość
Dzięki, może ktoś jeszcze się wypowie

Gość gość
Nie widząc twojego typu urody to raczej beż będzie bezpieczniejszy, chyba, że masz typ "clear winter" - ten będzie lepiej wyglądać w odpowiednim odcieniu bordo.

Gość gość
Stań przed lustrem, przyłóż materiał do siebie, tak, żeby zasłonić inne kolory i spójrz na twarz. Lepiej Ci będzie w kolorze, w którym wyglądasz na młodszą i bardziej wypoczętą. Są różne odcienie borda i beżu (zimne, ciepłe, jaśniejsze, ciemniejsze), więc dobrać kolor powinnaś sama "na żywo".

Gość gość
dziękuję zwłaszcza za ostatnią poradę :)

Gość gość
Ja mam b.jasna cerę i włosy średnie brąz, oczy brązowe i tez lubię beże, ale wyglądam w nich bardzo źle. Lubię też pastelowy róż i tez kiepsko. Staram się raczej wybierać stonowane błękity i chłodne kolory. Beż nie jest dla każdego. Moim zdaniem trzeba mieć sniadą karnację.