Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panikarrraaaaaaaa123

Ratujcie bo chyba mnie powaliło

Polecane posty

Gość Panikarrraaaaaaaa123

Czesc wam. Mam problem i to chyba z głową. Chyba uroilam sobie ciaze ze strachu przed nia.... :( Ostatni raz seks byl jakies 1,5 miesiaca temu (w pierwszy dzien miesiaczki z prezerwatywa) a pozniej kilka dni po miesiaczce tez z prezerwatywa. Tamta pietwsza miesiaczka byla normalna taka jak zawsze, duzo krwi i skrzepow i druga ostatnia również byla bardzo obfita z dużą iloscia krwi i skrzepow. Mam teraz dni plodne a czuje sie strasznie zle, zwykle bylo to tak ze w tym czasie mialam ogromna ochote na seks a teraz nic. Brzuch mam wzdety, boli mnie i kluje jak na okres, mdli mnie... mialam tylko troszeczke sluzu plodnego kilka dni temu a tak to nie. To ze stresu?? Boje sie tak strasznie.... chyba sobie uroilam ciaze tak bardzo sie boje, panicznie!! Testu nie zrohie bo zejde na zawal chyba :( myslicie ze jest prawdopodobieństwo ciazy?? Bo wszedzie czyyam ze ktos tam.mial normalny okres w ciazy naet 4 miesiace :(:(: kuwa....

Gość gość
Uspokój się, na pewno nie jesteś w ciąży, ale czy warto tak się denerwować, czy nie lepiej zabezpieczać się?

Gość Panikaaaaaaarrrraaa123
A i jeszcze od wczoraj bola mnie piersi, tak jakby pieką, czuję dyskomfort tam :(:(:(:( zabezpieczalam sie prezerwatywa :(

Gość gość
Upupupupup

Gość gość
No co jest odp mi :(

Gość gość
Uuuppppp

Gość gość
Zrób test to się uspokoisz. Innej rady nie ma.

Gość gość
Nie bo sie boje chollleeerrrnie. Plsss

Gość gość
Ejjjjjjjj

Gość gość
Jeśli… - obawiasz się, że jesteś w ciąży, - nie planowałaś ciąży, a stało się… - rozważasz aborcję, - miałaś aborcję, … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/

Gość gość
Upupupupup jutro mam dostac okres strasznie sie bojeee

Gość gość
Okresu brak:(:(:(:((:(:(:((:(:(