Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polskie spoleczenstwo chamieje

Polecane posty

Gość gość

Wczesniej wiedzialam ze ludzie sa rozni i czesto mozna spotkac osobe nie mila wredna chamska ale nie wiedzialam ze to wszystko jest na taka skale zanim nie przyjelam sie jako ekspedientka w sklepie. Nie zdawalam sobie sprawy ze ludzie potrafia byc tacy chamscy niegrzeczni wyklocac sie o wszystko, liczyc kromki w chlebie, wybierac bulki ktora wieksza, obrazac sie nawet za to ze im wydalam np 10zl w zlotowkach. Czasami nie mam inaczej przychodza 20min przed otwarciem i dziwia sie ze zamkniete mimo iz mieszkaja nad sklepem, potrafia dobijac sie po zamknieciu, wchodza jak jasnie panstwo i mysla ze pamietam kazdego klienta Kurde przewija mi sie 400 osob dziennie! Jak mam pamietac ze pani x bierze codziennie dla psa ta sama puszke karmy co mnie jej pies obchodzi wogole. Czekaja zastanawiaja sie pol godziny wybierajac wedline zycia. Nie poczekaja 5min nawet jak za przeproszeniem sr...am Nie znaja slow dzien dobry czy do widzenia. Podchodza do lady gadajac przez telefon nie wiem czy nie wiedza ze to niekulturalne. Mam dosc spoleczenstwo chamieje nie wiem jaki jest tego powod moze wy wiecie???

Gość gość
Autorko na zachodzie jest jeszcze gorzej. Gwalty, obrzezanie kobiet, bicie, niewolnictwo seksualne