Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie

Polecane posty

Gość marawstala
Chyba klade sie spać albo cos obejrze, chociaż spać bardziej mi sie chcę : )

Gość gość
Olesno Miasto w Polsce Olesno – miasto w woj. opolskim, siedziba gminy Olesno i powiatu oleskiego. Historycznie leży na Górnym Śląsku. W latach 1975–1998 miasto administracyjnie należało do woj. częstochowskiego. Położone jest nad rzeką Stobrawą. Stacja kolejowa Olesno Śląskie. Według danych z 31 marca 2011 miasto liczyło 9648 mieszkańców. Wikipedia Pogoda: 21 °C, wiatr zach., 6 km/h, wilgotność 55% Liczba ludności: 10 106 (2006) Województwo: Województwo opolskie Burmistrz: Sylwester Piotr Lewicki

Gość Olesno woj opolskie
Olesno Miasto w Polsce Olesno – miasto w woj. opolskim, siedziba gminy Olesno i powiatu oleskiego. Historycznie leży na Górnym Śląsku. W latach 1975–1998 miasto administracyjnie należało do woj. częstochowskiego. Położone jest nad rzeką Stobrawą. Stacja kolejowa Olesno Śląskie. Według danych z 31 marca 2011 miasto liczyło 9648 mieszkańców. Wikipedia Pogoda: 21 °C, wiatr zach., 6 km/h, wilgotność 55% Liczba ludności: 10 106 (2006) Województwo: Województwo opolskie Burmistrz: Sylwester Piotr Lewicki

Gość gość
Myślę co mój kochany robi, z kim jest, gdzie i dlaczego wciąż nie obok mnie :(

Gość gość
ja sobie dłubię palcem w du... i kawałki kupy które wydłubuję wyrzucam przez okno bo jakoś się nie mogę oderwać od kopm żeby do łazienki iść.

Gość gość
kupuje olej

Gość gość
masuje sobie ku\ta\sa

Gość gość
Swołocz chce podstępnie opanować nasz kraj