Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mastera

Czy kochanek może się zakochać

Polecane posty

Gość gość
MOŻE, we mnie się zakochał i wzajemnie

Gość mastera
Może niepotrzebnie na początku wyznaczyłam granice i powiedziałam, żeby się nie angażował...

Gość gość
to co mu powiedziałaś nie ma znaczenia, poszukaj są tu setki takich samych historii jak Twoja, i wszystkie kończą się tak samo czyli źle dla kochanki, po co sobie wmawiasz że nie zaangażował się bo Ty mu tak powiedziałas? :-D przecież to głupie, nie angażuje się bo zaangażowany to on jest w małżeństwo, Ty jesteś tylko przyjemnością

Gość gość
Niestety poprzednicy maja racje. On nic nie czuje nie zakochal sie nie wazne jak dorva fla niego bylas , on ma zone i to z nia pragnie byc a ty jestes tylko momentem , skokiem adrenaliny, nic wiecej niestety. Najlepiej zakoncz znajomosc zanim on skonczy z toba bo poprostu sie znudzi badz znajdzie inna. Niestety znam to z doswiadczenia. Tez bylam naiwna i glupia i myslalam ze sie zakocha- zakochal i ze moze cos z tego bedzie. Mylilam sie. Skonczyl ze mna przez smsa - na tyle zasluzylam po 2 latach romansu. Nawet nie skonczyl tylko napisal ' moze powinnismy to zakonczyc'. To- dla niego bylo to tylko 'to'. 'To' nic nie znaczylo dla niego. Odcielam sie totalnie na 8 miesiecy, bez mozliwosci jakiegokolwiek kontaktu. Teraz mozliwosc kontaktu jest ale. No wlasnie ale. Chociaz chcialabym miec z nim kontakt bo tesknie za nim juz nie jak za kochankiem tylko poprostu jak za osoba z mojego zycia to wiem ze predzej czy pozniej nie wytrzymalabym i wszystko powiedziala i traktowala bardzo zle za to co mi zrobil. Wiec chyba jemu tego oszczedze.dodatkowo nie wiem kim on tam naprawde byl bo caly czas udawal kogos kim nie jest i klamal jak z nut. Chyba nawet wierzyl w swojd klamstwa. Poza tym w ciagu tych 8 miesiecy zdarzyl sie zareczyc a wczesniej mowil ze slubu nie chce bo nie chce takiej zony( byl w dlugoletnim zwiazku). Chociaz moze zareczony byl juz wczesniej tylko mowil ze nie. Kto wie - klamal chyba ze wszystkim tylko zebym sie nabrala i rozlozyla nogi. Niestety bylam glupia i wpadlam w jego sidla. Autorko mysle ze jezeli odetniesz go to wtedy zobaczysz jakim tak naprawde jest czlowiekiem.

Gość gość
uwazam ze wiekszosc z was nie ma racji! co to za geeralizowanie? sa zwiazki które trwaja do konca zycia i jest super, ale cała masa ludzi sie rozwodzi, naprawde tego nie widzicie w swoim otoczeniu? ja mam polowe znajomych po rozwodach albo w trakcie. Jak facet zdradza to znaczy ze nie kocha. Poza tym skad te teorie ze karma wraca oczywscie tylko do kochanki! a niby dlaczcego tylko do kochanki? facet jest ok? No ludzie co wy opowidacie. Ludzie pobieraja sie czesto w mlodym wieku zazwyczaj bo wpadna, potem mijaja lata i trafia sie na milosc swojego zycia wiec co? trzeba trwac w czyms co jest bez sensu?.....takze - Tak- kochanek moze sie zakochac!

Gość gość
moze sie zakochac co czesto sie dzieje, tylko potem przychodzi brak odwagi i mamy zwiazki jakie mamy

Gość gość
Jak chcessz wiedzieć co on o Tobie myśli, co czuje, czy jest szansa ze będziecie w przyszłości razem, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Weź spitalaj z ta wróżka Sofia

Gość Gość

U mnie było to samo, a później ogromny żal, rozpacz i ból jak się okazało że takich jak ja ma więcej, a ja chciałam być jedyna. 😞 i doopaa.